НАЧАЛО ЗДРАВЕ Мощна смес, която убива всички опасни бактерии в стомаха

Мощна смес, която убива всички опасни бактерии в стомаха

0
Бактерии в стомаха: мощна смес от две съставки, която ги убива
Бактерии в стомаха: мощна смес от две съставки, която ги убива

Бактерии в стомаха – направете си лечебна смес от само две съставки

Голям брой хора страдат от бактерии в стомаха, което е много сериозно заболяване. Премахването на тези бактерии е доста трудно и това може да доведе до различни други заболявания.

За щастие, ние имаме естествено и ефективно средство, което се състои от две прости съставки, които могат да ви помогнат да премахнете бактериите. Както казахме, имате нужда само от две съставки: смокини и зехтин!

Според специалистите смокините са ефективно средство за лечение на много здравословни проблеми, включително запек, астма, висок холестерол, анемия, бронхит, хемороиди, стомашни проблеми и дори безплодие.

Смокините са отличен източник на калций и се препоръчват за хора, които са алергични към млечни продукти. Смокините могат да имат слабително действие поради високото съдържание на диетични фибри.

Освен това допринасят за отслабването. В допълнение, смокините са пълни с калий, омега 3 и омега 6, които могат да помогнат за регулиране на кръвното налягане и предотвратяване на коронарните инфаркти.

Смокините съдържат витамин С, който може да изсветли тена на кожата, както и антиоксиданти, които могат да подобрят състоянието на вашата кожа.

Основни съставки:
40 броя висококачествени сушени смокини
зехтин

Приготвяне:
Поставете сушените смокини в буркан и изсипете зехтин към до върха на буркана. Оставете да престои 40 дни, за да може смокините да поемат много зехтин.

Вижте още: Профилактика на сърдечните заболявания с народни средства

Трябва да приемате по една смокиня преди всяко хранене. За кратък период от време ще забележите значителни подобрения!