НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви

Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви

Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви
Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви

Стайни растения, които привличат щастие и богатство

Отдавна е известно, че някои стайни растения имат необичайни способности и могат да донесат щастие и богатство в къщата и да променят живота към по-добро. В тази статия ще представим няколко вида, които приивличат пари и благополучие.

Мушкато
Мушкатото привлича паричните потоци и носи материално богатство и стабилност в къщата. Подобрява настроението, дава самочувствие и помага в борбата с депресията. Сферата, върху която влияе, зависи от цвета на пъпките.
Бяло мушкато – помага при зачеването на бебе, розово – поддържа чувствата на съпрузите, червено – помага да откриете любовта.

В къща с мушкато винаги ще царуват мир и спокойствие, никога няма да има скандали и кавги. Мушкатото пази от лоши очи и магии, дава енергичност и облекчава безсънието.

Кактус
От древни времена кактусът е символ на здраве и дълголетие, пазител на мира и спокойствието, защитава дома от неканени и непочтени гости.

Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви

Основното свойство на кактуса е защита от зли сили и отрицателна енергия, внесени в дома. Той предпазва от лоши очи и други негативни атаки. Бодлите на растението са толкова мощни, че завистливите и недоброжелателите ще заобикалят къщата ви.

Кактусът, засаден в красива саксия с любов и грижа, ще се превърне в помощник за бизнеса, ще ви пази от финансови неприятности и ще ви даде материално благополучие.

Дърво на парите
Дървото на парите е най-известното растение за привличане на богатство и късмет в къщата.

Стайни растения, които привличат щастие и богатство в дома ви

За да може дървото да “работи” и да разкрие своите вълшебни свойства, трябва да го засадите в червен или зелен съд, на дъното на което трябва да поставите монета. На клоните му завържете червени панделки с монети.

Ако се грижите добре за растението, то ще ви радва със здрави листа, които са символ на парите. Цъфтежът предвещава бързо забогатяване. Ако растението започне да изсъхва, предстои ви фалит.

Хибискусът (китайска роза) е националният символ на Малайзия и Хавайските острови. Това е емблема на мира, любовта и олицетворява страстта.

Присъствието на такова цвете в къщата ще съживи избледняващи чувства, ще освежи отношенията, ще поддържа любовта на съпрузите. Хибискусът покровителства любовта и прави господаря си привлекателен и интересен за противоположния пол. Момиче, което има китайска роза в къщата си, ще има много почитатели.

Цветето създава енергия за движение, бори се срещу апатия и мързел, събужда творческите способности. Придава на собственика си увереност, жизненост и сила.

Теменужки
Тя е символ на преданост, вярност и вечна любов. В къщата, в която расте, царуват мир и любов. В него практически няма кавги и конфликти. Енергията на цветето привлича изобилие, успех и подпомага семейното благополучие.

Теменужката е в състояние да подобри благосъстоянието, да развесели, да даде щастие и късмет, да придаде увереност. Трябва да поставите саксията в западната част на къщата.

Бялата теменужка облекчава душевните страдания, бори се с разногласията между съпрузите.

Розова и червена – поддържат здравето.

Синя – насърчава вдъхновението.

Африканска теменужка – защитава чувствата на влюбените, придава уют и комфорт.

Мирта
Смята се, че тя допринася за укрепването на брачните връзки, установява взаимно разбирателство между младоженците, носи мир и щастие в къщата. Растението обикновено се подарява като подарък на булката и младоженеца.

Смята се, че ако самата булка отгледа цветето и даде на всеки гост клонка от него на сватбата, бракът й ще бъде дълъг и щастлив, а двойката ще живее в мир и хармония.

За да може миртата да се превърне в талисман на семейното щастие, трябва да я посадите в красива саксия и не забравяйте да благодарите за финансовия успех, просперитет и комфорт.

Хризантема
Съживява и поддържа романтичните чувства, любовта и се бори с лошото настроение. Тя помага да се поддържа правилния ритъм на живот, връща увереността, спокойствието.

Цветето съхранява нежността и засилва взаимното разбирателство между съпрузите в продължение на много години. Предпазва човек от негативните последици от собствените му действия, стимулира възстановяването на реда не само в къщата, но и в душата му. Привлича късмет в начинанията, радост и забавление, предпазва къщата от проникване на отрицателна енергия. Растението е в състояние да поддържа баланс на чувствата и разума, укрепва характера.

Ако подарите хризантема на момиче, ще й помогнете да срещне своята сродна душа. Жълтите цветя имат силно любовно влияние.

Вижте още: Вкусни домати – тайни за отглеждането им от опитни градинари

Грижете се безкористно за вашите стайни растения, тогава те ще се превърнат в амулет за вашия дом.

loading...