НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Скоростта на интернет може да бъде увеличена с този лесен трик

Скоростта на интернет може да бъде увеличена с този лесен трик

Скоростта на интернет може да бъде увеличена с този лесен трик
Скоростта на интернет може да бъде увеличена с този лесен трик

Скоростта на интернет в дома ви може да бъде увеличена лесно

Всеки, който използва Wi-Fi рутер, вероятно е запознат с проблема със слабия сигнал. Това се случва, ако модификацията на рутера е остаряла или оформлението на апартамента пречи на потока на сигнала.

Изпробвайте този метод за усилване на сигнала на рутера.

Най-просто казано, Wi-Fi сигналът е радиовълна, която рутерът получава чрез широколентова връзка и след това го разпространява до други устройства. Мобилните устройства улавят този сигнал чрез безжични адаптери.

За да превърнете вашия рутер в мощно устройство за разпространение на Wi-Fi сигнал, ще ви е необходима обикновена кутия (или две според броя на антените на рутера).

Необходими са ви: канцеларски нож, кутия (според броя на антените на рутера), двойнозалепващо тиксо.

Отрежете дъното на празна консерва. Извършете същата манипулация с горната част на кутията, но не я отрязвайте до края, оставете дължина около 2 сантиметра.

Направете надлъжен разрез. Заравнете.

През дупката в гърлото поставете получената структура върху антената. За да я фиксирате по-добре, използвайте двойнозалепващо тиксо.

Вижте как изглежда този процес на практика! Можете да проверите скоростта на интернет, като изтеглите специална безплатна програма.

Вижте още: Дръжките от ягодите понижават кръвната захар и подмладяват лицето

Изненадващо, Wi-Fi сигналът достига перфектно дори в най-отдалечената стая в апартамента. Не забравяйте да кажете на приятелите си за този полезен трик!

loading...