НАЧАЛО ЗДРАВЕ Сода и лимон за регулиране на холестерола в кръвта

Сода и лимон за регулиране на холестерола в кръвта

Сода и лимон за регулиране на холестерола в кръвта
Сода и лимон за регулиране на холестерола в кръвта

Сода и лимон за нормализиране на киселинно-алкалния баланс

Тази чудотворна смес може да излекува много болести.

Ще ви споделим за лечебните свойства на лимона и содата и защо е толкова полезно да използвате тези два продукта заедно.

Сода и лимон
Сместа от лимонов сок и сода за хляб съдържа много полезни вещества, минерали и микроелементи, които могат да защитят човешкото тяло от различни заболявания. Не забравяйте, че такива продукти не са лекарства, те само помагат на тялото ни да поддържа здравето и укрепват имунитета.

Тази смес помага за прочистване на организма, бори се срещу микробите и е отлична профилактика на рака. Един от основните фенове на лечението със сода е проф. Иван Неумивакин, чиито изследвания в областта на алтернативната медицина са помогнали на хиляди хора да преодолеят тежки заболявания.

„Човек трябва да живее в хармония с природата и умело да използва това, което му дава“, убеден е професорът. Нека да разберем защо е толкова полезна тази смес и как да я използваме правилно.

Полезни свойства
Почиства организма от токсини и шлаки
Чаша вода с резен лимон и сода сутрин може да ви зареди с енергия и да засили имунната система. Антиоксидантите, с които тази напитка е богата, я правят отлично почистващо средство. Следователно такава смес е надежден съюзник в борбата с излишните килограми.

Нормализира киселинно-алкалния баланс
Напитката е в състояние да поддържа киселинно-алкалния баланс на организма в норма, защото именно дисбалансът причинява остри и хронични заболявания. Киселинната среда е благоприятна за развитието на различни инфекции, затова е изключително полезно да алкализирате тялото си поне от време на време.

Подобрява храносмилателните процеси
Комбинацията от лимон и сода за хляб перфектно се бори с повишената киселинност на стомаха, помага да се отървете от киселини и прекомерно натрупване на чревни газове.

Лимонената киселина може да разтвори камъните в бъбреците, има благоприятен ефект върху здравето на черния дроб.

Регулира холестерола в кръвта
Чаша вода с лимон и сода предпазва сърдечно-съдовата система от сериозни заболявания, отлична профилактика на хипертония и атеросклероза.

Подготовка и употреба
Към чиста питейна вода при стайна температура, не много гореща и не много студена добавете 1 ч. л. сода и сок от половин лимон. Разбъркайте добре. Пийте тази напитка сутрин преди закуска.

По-добре е всяка сутрин да правите прясна смес, защото при продължително съхранение тя ще загуби своите лечебни свойства. След 2 седмици терапия е необходимо да си направите почивка и да повторите лечението след още 2 седмици.

Вижте още: Премахване на жълтите петна по сутиена. Ефикасен метод

Традиционната медицина може да върши чудеса! Включете чаша здравословна напитка в сутрешната си диета и няма да съжалявате!

loading...