Тест с птици – изберете една и разберете какво ви очаква!

Птиците са вестители на съдбата. Те летят високо в небето, така че в много митове са пратеници между хората и божествата, призраците, предците или късмета.

Не само това, тези крилати създания се делят на пратеници, които носят новини отгоре от боговете денем и отдолу от душите на мъртвите – през нощта. Някои народи вярват, че формата на птицата символизира смъртта на човешката душа.

Птиците винаги са били свързвани с по-високи ценности и по-голямо значение.

Изберете един от крилатите пратеници от изображението и разберете какви новини ще ви донесе в близко бъдеще.

1. Приказна птица
Тази птица ще ви донесе добри новини. В близко бъдеще ви очакват успех и материални облаги.

Всичко, което можете да получите, ще бъде много полезно за вас в бъдеще, така че бъдете решителни и действайте смело. Ще бъдете щастливи, но не забравяйте да следвате съветите на сърцето си. Това лято ще бъде подходящо време за решаване на вашите финансови проблеми. Не се тревожете за нищо и започнете да действате, просто сте обречени на успех.

2. Бял гълъб
В гръцката митология Афродита посещавала своите любовници под формата на гълъб и в този контекст този символ се появява и в този тест. Изборът на бял гълъб не е случаен. Това означава, че скоро ще намерите любовта, ако не сте я намерили. От друга страна, белият гълъб носи и нови, по-дълбоки чувства, които ще станат още по-дълбоки и горещи.

В близко бъдеще няма да ви липсва нежност или разбиране. Можете да разчитате на партньора си във всяка ситуация.

3. Синя птица
Тя обещава да ви донесе много ползи в живота. Тази птица ще ви донесе неочаквана и много приятна новина.

Това ще бъде изненада за вас и вашите близки. Звездите все още не разкриват тази новина (в противен случай няма да е изненада). Трябва да изчакате търпеливо. Ще разберете какво ви очаква в края на следващите два месеца. Ще се зарадвате.

4. Райска птица
Тази птица е пратеник на истинско щастие и вие го заслужавате като никой друг.

Това е много рядка и необичайна птица, която може да ви донесе успех и просперитет във всичко, което искате да постигнете.

Съсредоточете се върху това, което най-много искате и след това ще постигнете успех.

Вижте още: Настойка с чесън: почиства кръвоносните съдове

Споделете този забавен тест с птици с приятелите си!