НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Най-добрият съпруг според зодията – разберете кой е той!

Най-добрият съпруг според зодията – разберете кой е той!

0
Най-добрият съпруг според зодията - разберете кой е той!
Най-добрият съпруг според зодията - разберете кой е той!

Най-добрият съпруг според зодията

12-то място – Близнаци
Когато ви е нужен, него го няма, но когато не ви трябва, той е изцяло ваш. С всички придружаващи радости: като хазартен дълг, петдневен запой и бременна любовница. Той е пропуснал да дойде и на вечеря. Между другото, може да поиска и пари. Като цяло можете да издържите този кошмар само по три причини: той е богът на секса, той е необикновено умен и приказно остроумен, той е богът на секса. Да, той е два пъти бог!

11-то място – Риби
Ако той поиска нещо, трябва да му бъде дадено незабавно. Трябва да бъдете като грижовна и строга мама, която да му се скара, когато започне да хленчи и да тропа с крак. От друга страна, няма по-отдаден съпруг от Риби.

10-то място – Стрелец
Това е идеалният съпруг: романтичен, но практичен, смел, но нежен, прекрасен любовник и грижовен баща, да живеете с него е леко и приятно.

Рано или късно Стрелецът все пак ще реши, че му е станало непоносимо скучно и ще реши да се ожени отново. Така че преди сватбата трябва да проверите коя подред съпруга ще бъдете.

9-то място – Скорпион – съпруг тиран
Има две мнения: неговото и грешното. Не е задължително да има правилно мнение. Основното е да се изразявате с достатъчно вдъхновение. Всичко останало също трябва да се прави с ентусиазъм, включително изпълнението на съпружеския дълг, готвенето на супа, както и поддържането на реда в къщата, в живота и в душата на Скорпиона.

8-мо място – Рак
Съпруг за пример: красив и харизматичен, отговорен съпруг и баща, който знае, че е длъжен да издържа семейството си, но и да помага в отглеждането на децата и в ежедневните задължения. Той обича жена си, носи я на ръце и я глези с подаръци. Вярно, само на публични места. Вкъщи сяда на дивана, отваря си бира, включва телевизора и се превръща в тиква.

7-мо място – Овен
Егоист и грубиянин. Под любимия му диван можете да намерите не само мръсни чорапи, но и парчета от пица и бутилка от бира.
Но Овенът е сигурен, че има най-добрата съпруга на света и казва на всички за това.

6-то място – Водолей
Почетното централно място отива при Водолея. Носи скромна сума пари, изяжда вчерашния борш и безропотно почиства котешката тоалетна. Притежава лек характер и чувство за хумор.

5-то място – Телец
Предан и грижовен съпруг и баща. Никога не се предава. Никога няма да се промени. Миролюбив и спокоен. Винаги е доволен. Верен, търпелив, мил и непоносимо скучен.

4-то място – Везни
Няма значение от колко години е женен, той ще засвидетелства любовта си всеки ден, ще подарява червени рози, ще сервира кафе в леглото и ще поднася изненади на жена си без причина. Съпружеският дълг изпълнява по-добре и от Близнаци, като остава верен на жена си, докато смъртта не ги раздели. Той разбира мистериозната женска душа, така че няма нужда да му обяснявате нищо. Съпруг, който може да превърне живота на жена си в романтична приказка.

3-то място – Козирог
Почетното трето място отива при Козирога – мъж, за когото определено трябва да се омъжите, ако имате късмета да го срещнете. Козирогът е просто ходещ набор от мъжки добродетели: умен, красив, честен, чаровен и мил и най-важното – Козирогът ще запази всички тези качества до старостта си. Той има само един недостатък – не иска да се жени. Но ако го направи, ще имате личен супергерой.

2-ро място – Лъв
Лъвовете се женят изключително за редки красавици – или за жени, които успеят да ги убедят, че са редки красавици (това не е трудно). Той се грижи за жена си като за дете, глези я с подаръци, носи я на ръце и я води за ръка дотам, където по някаква причина тя не иска да отиде. Вярно е, че за всичко това ще трябва неуморно да му се възхищавате. Ако Лъвът не бъде похвален навреме, той повяхва като цвете.

Вижте още: Народни средства при витилиго – лесни за приготвяне и употреба

1-во място – Дева
Умен, красив и добре поддържан. Той изкарва добри пари, готви превъзходно, чисти и възпитава децата. Той е надежден партньор, който никога няма да ви предаде, внимателен и нежен любовник и най-добрият ви приятел. Това е най-добрият съпруг в зодиака.