НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Линията на ангела-хранител – само късметлиите я имат на ръката си

Линията на ангела-хранител – само късметлиите я имат на ръката си

Линията на ангела-хранител - само късметлиите я имат на ръката си
Линията на ангела-хранител - само късметлиите я имат на ръката си

Линията на ангела-хранител ви пази от неприятности и беди

Много малко хора имат тази линия. Но тези, които я имат, могат да се смятат за истински късметлии.

В хиромантията линията на ангела-хранител символизира мощна защита. Тя казва, че човек е пазен от висшите сили, а също и че неговият ангел-пазител го защитава. Тя има още няколко имена – линията на Марс и линията-сестра. Но не всеки има този мощен защитен символ.

Колко силна е защитата на ангелите зависи от местоположението на линията. Ако се простира успоредно на линията на живота и практически повтаря дължината й, това олицетворява мощна защита. Висшите сили винаги ще защитават притежателя на такъв знак. Понякога линията се простира по линията на живота, но само на малък участък от нея. Ако в същото време линията на живота е прекъсната някъде, изглежда слаба, това символизира неприятностите и нещастията в живота на човека. Но наличието на линията на Марс неутрализира този негатив. Тя казва, че човек ще се справи с опасността благодарение на помощта на висшите сили. Ако линията се намира на дясната длан, това показва личните достойнства на притежателя. Благодарение на добрите си дела човек е получил закрилата на ангела-пазител, следователно сега може да разчита на помощта му. Ако линията, напротив, е на лявата длан, това показва наследственост. Защитата на висшите сили се предава на такива хора от техните предци.

Вижте още: Консумацията на куркума бори рака на кръвта. Истинска история

Тези хора постигат успехи без проблеми. Те не само могат да излязат от най-трудните ситуации, но и лесно могат да преодолеят неприятностите, които биха могли да сломят другите.

loading...