НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Житейска мисия и карма за родените на следните дати

Житейска мисия и карма за родените на следните дати

Житейска мисия и карма за родените на следните дати
Житейска мисия и карма за родените на следните дати

Житейска мисия и карма за родените на 13, 14, 16 и 19 число

Нумерологията като понятие е близка до астрологията и други паранауки. Може да се използва за предсказване на бъдещето чрез използването на числа.

В нумерологията има теория, че хората, родени на тези дати, независимо от месеца и годината, имат специална карма.

Хората, родени на 13
Смята се, че тези хора изпълняват всяка мечта и постигат всяка цел, но трябва да се научат да се справят с препятствията.

След всеки неуспех изпадат в емоционална безизходица, вече не вярват в себе си, чувстват се сякаш краят на света е дошъл за тях – и всичко това, вместо да се възползват от този урок и да са благодарни за тази възможност.

Те ще постигнат всяка цел в живота си, независимо от препятствията. Но това не трябва да ги плаши, а по-скоро да ги мотивира!

Хората, родени на 14
Тези мъже и жени са склонни към несериозно поведение и измама, не уважават другите, склонни са да правят каквото искат.

Ако сте един от тях, знайте, че вашата карма и житейска мисия по-малко се поддават на изкушенията и трябва да си поставите цел, която да следвате.

Това може да бъде свързано с личностно развитие, развитие на бизнес, обучение и т.н. Смята се, че вие дори сте в състояние да промените света!

Хората, родени на 16
Ако сте родени на тази дата, това означава, че трябва да действате иновативно. Кармата ви е да вдъхновявате другите и те да ви следват.

Тази цел изисква голяма смелост и силна интуиция. Не се притеснявайте, имате от всичко това в излишък, просто трябва да повярвате повече в себе си.

Не трябва да сте иронични и цинични: това поведение ще създаде негативна енергия, която ще ви отдалечи от пътя, който трябва да извървите.

Всеки ден трябва да давате начало на нещо ново. Трябва да правите това с цялата си любов и желание. Например, засадете дърво, срещнете се с някого, помогнете на някого, направете творчески промени в работата, посетете ново място.

Хората, родени на 19
Вие сте готови да осигурите морална и емоционална подкрепа на другите. Но в същото време сте склонни към усамотение и си стоите предимно у дома. Това трябва да се промени.

Всеки ден трябва да общувате с познати и непознати. Давайте съвети, слушайте, помагайте, мотивирайте. Благодарение на вас и вашите думи, много хора ще намерят щастие и любов, а на някои дори ще спасите живота.

Вижте още: Компрес при болка в колянната става с жълтък и сол

Вие сте посланици на надеждата и доброто – това е вашата съдба.

loading...