НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Интересен тест: разкрива начинът, по който се зареждате с енергия

Интересен тест: разкрива начинът, по който се зареждате с енергия

0
Интересен тест: разкрива начинът, по който се зареждате с енергия
Интересен тест: разкрива начинът, по който се зареждате с енергия

Интересен тест, който разкрива какво ви помага в стресови ситуации

Предизвикателства ви помагат да се развивате и зад всяко предизвикателство се крие светлина, която чака да ви се разкрие. Какво можете да направите, когато сте изправени пред предизвикателство? Изберете една карта, за да разберете какво ще ви помогне в такъв стресов период.

1. Пречистване на ума, тялото и духа
Няма 100% сигурен начин, с който да защитите аурата си, за да я поддържате чиста и пълна с добра енергия, така че духовната хигиена е много важна.

Следните дейности помагат за поддържане на духовна хигиена: вана с английкса сол, плач, здравословна диета, достатъчно количество вода.

Когато премахнете нездравословното мислене, емоциите и тежката енергия от ума, тялото и духа, ще създадете енергийни и физически здрави граници. Животът продължава и постоянството е от съществено значение за добрата духовна хигиена.

2. Прекарвайте време сред природата
Времето, прекарано с Майката Природа, е естествено облекчаване на стреса. Независимо дали отивате на разходка на слънце, сняг, дъжд или просто седите в парка, автоматично се отделяте от суматохата на живота.

Природните елементи веднага ще ви помогнат да се фокусирате и заземите. Времето, прекарано сред природата, е това, от което се нуждае душата ви, за да се справи със стреса.

3. Творчество
Понякога измествате фокуса си от предизвикателствата с помощта на вашите артистични и творчески дарби чрез дейности като: танци, писане, рисуване, пеене, градинарство или свирене на музикален инструмент, което отваря пространство за справяне със стресовите ситуации в живота ви. Много хора веднага преминават в медитативно състояние, докато се занимават с творчески дейности. Време е да се посветите на своята творческа и независима работа и да се занимавате с дейности, които обичате.

Вижте още: Натурални рецепти при бронхит, настинка и кашлица

Споделете този интересен тест с приятелите си!