Вълшебни думи, които ще променят живота ви

И това не са „благодаря“ и „моля“, както са ни учели в детството.

Това са думите „достатъчно“ и „достоен (а)“.

1.Достатъчно
Защо страдаме в живота? Постоянно нещо не ни достига.

Нямаме достатъчно пари, не ни достига любов, не ни обръщат достатъчно внимание, нямаме достатъчно самочувствие и т.н.

Но какво става, ако вместо да живеете с мисли за недостиг, не започнете да мислите за богатство?

В края на краищата Вселената, Бог или Животът, както ви харесва най-много, ни дава това, за което мислим най-много през деня! Опитайте се да си кажете: „Имам достатъчно любов!“. Как се чувствате, когато казвате това?

Чувството на радост започва да се увеличава и сега вече щастливо преминавате към: „Имам достатъчно пари, имам достатъчно здраве, имам достатъчно любов, имам достатъчно щастие, имам достатъчно радост!“ – можете да продължите, колкото искате: „Има достатъчно свободно място на пътя (за шофьори), имам достатъчно красота, за да съм уверена в себе си, имам достатъчно творческа енергия!“

Играйте с тази дума, колкото искате! Бъдете деца и се чувствайте сякаш наистина имате от всичко в изобилие.

Щом ви стане тъжно за нещо – веднага запомнете тази дума и я приложите според ситуацията. Измислете си чудесно утвърждение с тази дума и го повтаряйте или закачете на видно място.

Недостатък – това не е за вас! Имате от всичко в изобилие!

Тази идея е написана в книгата „Разговори с Бога“ на Доналд Уолш, която обсъжда идеята за илюзорната природа на нашия свят и такава илюзия като недостигът.

2.Достоен
Ако не разполагаме с нещо, тогава смятаме, че не ни е нужно или, че не сме достойни за това (най-често). Така че, по същия начин повтаряйте на себе си: „Аз заслужавам любов, заслужавам пари, достойна съм за удоволствие, нежност и обич, заслужавам да имам кола, заслужавам любящ партньор, заслужавам всичко най-добро в живота!“

Вижте още: Таблетка аспирин в пералната машина прави чудеса

Повтаряйте тези вълшебни думи, докато не повярвате и тогава ще започнат да се случват чудеса!