НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Качествата на Водолей, които го правят невероятен приятел

Качествата на Водолей, които го правят невероятен приятел

0
Качествата на Водолей, които го правят невероятен приятел
Качествата на Водолей, които го правят невероятен приятел

Качествата на Водолей, заради които си заслужава да го имате в обкръжението си

Водолей – знак на елемента Въздух, управляван от планетите Уран и Сатурн. Мнозина го намират за сложен и противоречив. Но, всъщност, хората, родени под този знак, са невероятно мили, нежни и забавни. Те винаги са готови да помогнат и ценят приятелството. Ето защо всеки от нас трябва да има Водолей в обкръжението си. Подготвили сме ви 10 причини, за да се убедите в това.

1. Истински приятел
Водолеят ще ви се притече на помощ във всяка ситуация. Той цени приятелството високо и никога няма да остави приятел в беда.

2. Интересен събеседник
С Водолея никога няма да скучаете. Той се стреми към нови преживявания и информация, така че винаги ще има какво да сподели с вас. Умее да разказва интересни истории.

3. Умен
Съветите, които Ви дава Водолеят, могат да бъдат много ценни. Преди да каже нещо, той винаги претегля всички плюсове и минуси. Повечето Водолеи са изключително умни, така че определено си струва да ги послушате.

4. Не се натрапва
Водолеят няма да ви бомбардира със стотици съобщения. Това важи за всички хора: роднини, приятели, близки и непознати. Няма да се налага да измисляте извинения, ако не искате да направите нещо. Представителите на този зодиакален знак ще ви разберат без думи и няма да ви отегчават.

5. Обективен
Той не защитава своята гледна точка на всяка цена. Ще изслуша събеседника си и ще дискутират културно.

6. Добродушен
Той никога не предизвиква скандали и конфликти от нищото. Няма да ви се налага да чувате оплаквания, упреци и хленчене. Това очаква и от приятелите си.

7. Обича да пътува
Ако търсите човек, с когото можете да отидете на море или планина, обърнете се към приятеля си Водолей. Опаковайте багажа си, купете билети и тръгвайте на най-доброто пътешествие в живота си.

8. Прям
Водолеят никога няма да каже неприятни неща зад гърба ви, но веднага ще ви каже в очите това, което не му харесва. Не бива да се обиждате заради това, напротив, това е много важно качество за истински приятел.

9. Оригинален
Ако обичате подаръци и изненади, тогава Водолеят със сигурност ще ви зарадва. Той е много находчив и оригинален. Въпреки че има изключения от правилото.

10. Модерен
Да се пазарува с жена Водолей е удоволствие. Тези дами знаят много за модата. Мъжете Водолей също се обличат добре, въпреки че, пазаруването не е най-приятното изживяване за тях.

Вижте още: Заготовка за зимата от зеленчуци и зелени подправки без варене

Качествата на Водолей, които за пореден път доказват, че си заслужава да имате такъв приятел.