НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Лоялен приятел за цял живот. Неговият зодиакален знак е Лъв

Лоялен приятел за цял живот. Неговият зодиакален знак е Лъв

0
Лоялен приятел за цял живот. Неговият зодиакален знак е Лъв
Лоялен приятел за цял живот. Неговият зодиакален знак е Лъв

Лоялен приятел за цял живот

Лъвът е приятелят, който ще ви покани на гости, ще ви накара да излезете, ще ви помогне да спечелите човека, когото харесвате и дори ще ви насърчи да изпиете още една чашка.

В същото време той ще ви заведе у дома, ако прекалите и ще ви помогне да си легнете.

Въпреки че е известно, че Лъвът е егоист, той може да бъде отличен приятел.

1. Никога няма да скучаете с Лъв. Тези хора са наистина общителни, така че винаги са в настроение да излизат и да се забавляват.

2. Лъвът редовно ще ви изненадва с малки подаръци. Независимо дали ви купува нещо или просто плаща за питие, той винаги ще намери начин да ви покаже колко много означавате за него. Той ще направи всичко възможно за вас да сте щастливи и доволни.

3. Въпреки че харесват купоните, Лъвовете също се нуждаят от почивка. Почивката им обикновено включва филм, нещо за похапване и някой разговор. Е, дори и най-мързеливите дни ще бъдат забавни, ако ги прекарате с Лъв.

4. Няма да намерите по-лоялен приятел към вас, колкото вашият приятел Лъв. Без значение какво ще се случи, Лъвът няма да ви остави в беда. Тези хора приемат много сериозно приятелството.

5. Лъвовете имат свободен дух и са спонтанни, така че ако дружите с тях, със сигурност ще прихванете тези качества. Лъвът е човекът, който със сигурност ще ви накара да излезете от зоната си на комфорт и да живеете живота си с пълни гърди.

6. Лъвовете са доста честни. Ако те мислят, че правите нещо нередно, няма да замълчат. Понякога, това ги кара да изглеждат строги, но те ви мислят доброто.

7. Ако от друга страна искате да завладеете човека, който харесвате, Лъвът ще ви помогне да успеете. Той ще намери начин да ви свърже с този човек и да ви помогне да започнете разговор.

8. Тъй като Лъвът е звездата на всяко парти, вие ще блестите до него. Ако отидете заедно, Лъвът ще се погрижи да се забавлявате чудесно – ще ви запознае с всички, ще ви накара да танцувате и няма да ви позволи да се чувствате зле или отхвърлени.

9. Наистина е трудно да се научите да бъдете толерантни към всички, но Лъвът ще ви помогне в това.

Вижте още: Пица от тиквички – бърза, лесна и вкусна рецепта

10. Щом Лъв е ваш приятел, значи той наистина ви цени. Цени миналото ви, идеите ви, целите ви и ще се увери, че го знаете. Ще можете да разговаряте с него за каквото и да било.