НАЧАЛО ЛЮБОПИТНО Формата на носа ви говори за това каква личност сте

Формата на носа ви говори за това каква личност сте

Формата на носа ви говори за вашия характер

Според изследванията на израелския учен Тамир от университета Бен-Гурион, формата на носа може да каже много за характера на човек.

Разберете какво казва за характера формата на носа ви!

1. Нубийски нос
Вие сте любопитен и доста оптимистично настроен човек. „Нубийците“ са по-скоро филантропи, обикновено имат добро сърце, винаги се опитват да намерят решения дори и на най-трудните проблеми.

2. Гръцки нос
„Гърците“ не обичат особено вниманието към собствената си персона. Практични, лоялни и надеждни хора, обикновено са затворени в себе си и не винаги обичат да говорят за чувствата си пред другите.

3. Нос “клюн”
Много креативни и безкористни хора. Те винаги държат на думата си, принципни са, но в същото време обичат да поемат рискове и може да имат слабост към хазарта.

4. Нос “арка”
Хората с този нос са невероятни организатори. Те са честни и откровени, както и много отговорни в работата си.

5. Нос “копче”
Това са много спонтанни хора, въпреки че имат силен характер. Те винаги предпочитат делата пред думите. Фокусирани и безкомпромисни, те винаги получават това, което искат.

6. Прав нос
Много страстни, темпераментни и силни личности. Но горко на онзи, който ги ядоса. Практичността е второто им име.

7. Извит нос
Обикновено притежателите на такъв нос са много щедри хора, те винаги се стремят да помогнат на своите близки. Много деликатни и чувствителни хора, те често стават хора на изкуството.

Вижте още: Приготвяне на сладко – основни грешки, които се допускат

8. Крив нос
Може би най-обичащите и предани хора почти винаги имат такава форма на носа. Те са склонни бързо да фокусират вниманието си върху важното и да не се разсейват с дреболии. Те са страхотни приятели и лоялни членове на семейството.

loading...