НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Неверният съпруг получи запомняща се изненада за рождения ден

Неверният съпруг получи запомняща се изненада за рождения ден

Неверният съпруг получи запомняща се изненада за рождения ден
Неверният съпруг получи запомняща се изненада за рождения ден

Неверният съпруг получи подаръка, който заслужава

Ако наистина искате да разберете значението на “каквото посееш, това ще пожънеш”, трябва да прочетете тази история.

Случват се такива неща в живота, а самият сюжет не е много забавен, но самата история е интересна.

Жената разбрала, че съпругът й си има любовница и решила да го накаже.

Прочетете тази история докрай, заслужава си!

Усетих, че мъжът ми ми изневерява, имаше много знаци. Постоянно изпращаше съобщения на някого, смееше се и се усмихваше. И когато попитах на кого е писал, той отговаряше, че това е майка му. Започна да закъснява всяка вечер след работа. И когато се обаждах на колегите му, те отговаряха, че той е напуснал преди няколко часа.

Последната капка беше, когато той излезе „за мляко“ в 23:30 и се върна чак в 2 часа сутринта. Сега мога да кажа със сигурност, въз основа на моя опит, че в такива случаи си струва да наемете частен детектив. Той ще събере доказателства, които ще са полезни при развода.

Не му казах нищо и изчаках рождения му ден, който беше след няколко месеца. Разбирам, че може би си мислите: защо беше необходимо да чакам толкова дълго, щом знаех, че той ми изневерява и защо е необходимо да го правя на рождения му ден? Направих това, защото трябваше да събера повече доказателства и да си намеря нов дом. Когато го попитах как ще отпразнува рождения си ден, той каза, че не иска да кани гости и просто ще го празнува с колегите си.

Намерих бутилка шампанско и две чаши в шкафа. И нещо щракна в мозъка ми. Така че направих това, което би направила всяка разумна жена. Отидох при приятелка и казах на съпруга си, че напускам града по работа. Тогава поканих родителите му, сестра му и няколко негови приятели на рождения му ден. Казах им, че искам да изненадам съпруга си и че всички трябва да нахлуем в апартамента с голяма торта и свещи. Звучи забавно? Все пак победих.

Срещнахме се навън в 8:30 сутринта. Всички влизаме в асансьора (общо 8 души). Майка му държи тортата и напомням на всички да бъдат максимално тихи. Отключих вратата на апартамента. Всеки държеше конфета, а майка му, усмихната, държеше в ръце тортата. Но когато отворих вратата, всички останаха много изненадани!

Съпругът ми също беше изненадан. Той лежеше, прегръщаше любовницата си и ни гледаше с широко отворени очи. Майка му хвърли тортата, сестра му и баща му започнаха да му крещят. Престорих се на шокирана, приятелите му започнаха да му се карат също.

Излишно е да казвам, че това е един от най-добрите подаръци за рожден ден, които съм правила.

Вижте още: Сушен лук – няколко лесни начина да го направите

Неверният съпруг получи, това което заслужава.

loading...