Тест със свещи – изберете една и вижте дали желанието ви ще се сбъдне!

Трябва да се съсредоточите върху въпроса или желанието, да се концентрирате и да направите избор. Подходете отговорно към тази малка задача, докато сами се настройвате на вълната на предсказанието.

Номер 1
Има голям шанс желанието ви да се сбъдне, тъй като сте на прав път. Слушайте вътрешния си глас, не отстъпвайте и не се поддавайте на изкушения.

Номер 2
Желанието ви все още не се е изпълнило, защото не вярвате в себе си и мислите, че не го заслужавате или, напротив, имате прекалено високо мнение за себе си, което отблъсква положителната енергия. Опознайте себе си по-добре и победата няма да ви накара да чакате. Всички бариери вътре във вас, външни обстоятелства, които биха могли да ви попречат, няма да са там, пътят ще бъде отворен.

Номер 3
Вашето желание ще се сбъдне, ако излезете от зоната си на комфорт или по-скоро я разширите. Живеете в свой свят, ограден от външния свят, заобиколен сте с определена философия или дори хора, които пречат да осъзнаете вашите интереси и нужди.

Номер 4
Прекалено сте се фокусирали върху желанието си, стремите се да насилвате събитията, като по този начин само възпрепятствате неговото изпълнение. Отпуснете се и насочете вниманието си към нещо друго. Ако вашето желание е материално по природа, насочете се към духовния аспект или обратно.

Номер 5
Упорствате напразно и се стремите да изпълните желанието си, което абсолютно не ви е нужно. След като не се е изпълнило, това е за ваше добро. Доверете се на съдбата.

Номер 6
Желанието ви най-вероятно е свързано с някой, който не ви цени толкова високо, колкото вие него. Това е самодостатъчна и независима личност, безсмислено е да й се починявате. Губите време, продължете напред.

Номер 7
Ако сте упорити, трудолюбиви и верни на себе си, тогава с течение на времето всичко ще се промени и мъглата на несигурността ще се разсее. Не се тревожете за нищо, направете това, което смятате за правилно.

Номер 8
Сърцето ви е изпълнено с мечти и копнежи, вие сте се скрили в тях, като във висока кула и не забелязвате потока на реалността. Желанието ви ще се изпълни, само ако започнете да действате, а не просто да мечтаете. Всичко е във ваши ръце.

Вижте още: Сода и ябълков оцет срещу инфекции на пикочните пътища

Споделете този тест със свещи с вашите приятели!