НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Астро прогнозата за септември за всички зодии

Астро прогнозата за септември за всички зодии

Астро прогнозата за септември за всички зодии
Астро прогнозата за септември за всички зодии

Астро прогнозата за септември, може да се каже, че е благоприятна за почти всеки знак.

Обикновено през септември най-голям късмет имат отговорните и надеждни знаци на Зодиака, защото за мнозина това е времето, когато празниците и повечето ваканции свършват и трябва да започнете да работите. Що се отнася до звездите и планетите, те ще бъдат доста благоприятни този септември. Ще ви помогнат да насочите енергията си в правилната посока.

Овен

Овенът през септември се очаква да има много неприятности и проблеми на всички фронтове. Енергията и силата за тези хора са повече от достатъчни, за да разрешат всичко, но само при условие, че не стават твърде притеснени от всичко, което се случва. Утвържденията срещу стрес и тревожност ще бъдат много полезни през септември. Те ще помогнат за възстановяване на доверието в бъдещето.

Овенът трябва да отделя повече време за планиране и да бъде изключително внимателен, когато взема важни решения. Не разчитайте на помощта на другите. По-добре да сте независими и да се доверите на вътрешния си глас. Това важи за любовта и работата. Загубата на мотивация е възможна през втората половина на месеца.

Телец

Началото на септември е идеално време за придобиване на знания, но не само защото започват проучвания. Звездите и планетите ще влязат в хармонично взаимодействие, поради което от първите дни на септември до началото на третото десетилетие е много важно да се занимавате със самообразование, придобивайки нови знания. Заедно със знанието ще дойдат нови желания, цели, амбиции.

Телецът ще има ентусиазъм за работа, за нови начинания, хобита. Всичко това ще повлияе значително на настроението и бъдещите успехи. Накратко, този уикенд ще има какво да прави. Астролозите съветват да не губите време напразно и да не се забавлявате извън всякаква мярка. Трябва постоянно да се развивате, да се вдъхновявате от нещо или някой. Като почивка можете да се занимавате с домакински задължения. Почистването ще помогне да превърнете дома си в място за сила.

Близнаци

Близнаците ще имат доста динамичен период. Възможни са внезапни промени в настроението, промени в работата, в отношенията, нарушаване на плановете. В такъв ритъм е много важно да се поддържа енергията и силата на биополето на високо ниво. Арт терапията, умерените упражнения, разходките и командировките ще дойдат на помощ.

През септември е по-добре да отложите началото на нова връзка. Трябва да разберете себе си, да разберете истинските си желания. Всички Близнаци, които вече са във връзка или са женени, се препоръчват от астролозите да бъдат по-често близки с близките си. Трябва да прекарвате свободното си време заедно, а не един от друг, за да укрепите връзката.

Рак

Всеки човек има компас вътре, който ни води по правилния път. Астролозите съветват Раковете тази седмица да се научат да чуват себе си. Това ще бъде полезно в процеса на намиране на сродна душа, работа, мотивация и нови житейски цели. Звездите ще помогнат на тези хора да трансформират живота си до неузнаваемост.

Можете спокойно да посветите времето си на работа, красота и здравеопазване. Вкъщи е много важно да се поддържа ред, а в отношенията с любимия човек и с другите като цяло – за искреност. Звездите ще увеличат усилената работа на Рак, но няма да могат да ги направят по-прилични. През септември е важно да кажете истината и да не си проправяте път чрез хитрост и измама.

Лъв

Препоръчително е лъвовете да наблюдават здравето си от първите дни на есента. Есента не работи за мнозина по най-добрия начин, а освен това звездите и планетите ще бъдат много разрушителни до 11-12. Експертите съветват да се използват  конспирации за добро здраве , борба с лошите навици, повече движение и почивка навреме.

Втората половина на септември ще бъде изключително успешен период за любов, укрепване на връзките и брака. Това е идеалното време за съвместни пътувания и всякакви домакински дела. Енергията и късметът на Лвов ще се увеличат драстично, което не може да не се отрази на успеха в бизнеса и в работата. Тези хора ще станат по-харизматични и привлекателни.

Дева

Девите в самото начало на септември ще имат голям късмет, но второто десетилетие на месеца ще премине под въздействието на разрушителната енергия, затова астролозите съветват хората от този Зодиакален знак да използват  петте най-добри талисмана за късмет. В края на септември тези талисмани няма да загубят своята актуалност, тогава звездите отново ще обърнат гръб към Девите.

Като цяло месецът ще е като на влакче – горе и надолу. Не трябва да се притеснявате за дреболии и да мислите, че всичко върви надолу. Това е идеалният момент за преосмисляне на важни житейски принципи. В началото и в края на месеца е по-добре да отложите нови начала, присвоени да съвпадат с периода от 10 до 21 септември.

Везни

Везните трябва да бъдат внимателни със събеседници и непознати. Не е известно какво ще искат и какви ще бъдат истинските им цели. В процеса на намиране на сродна душа, това ще бъде идеалният начин да разберете колко близък е човек по дух.

През септември астролозите съветват Везните да правят важни покупки, да харчат пари за забавления и смяна на обстановката. Много е полезно да ходите на пътувания, да правите ремонт, да сменяте външния вид, стила. Не потискайте желанието да се грижите за близки. Струва си да отделите повече време за гледане на родители, помощ на приятели и роднини.

Скорпион

До около 20-22 септември Скорпионите ще имат добро време да намерят своята сродна душа. Струва си да се запознаете колкото се може повече, но все още да не бързате в началото на една връзка. По-добре е първо да разгледате по-отблизо човека, да проверите съвместимостта. Първите две десетилетия на септември са полезни за планиране на сватба, любовни изповеди и съвместни дела.

По-добре е да посветите последните дни на септември на себе си и на духовното си развитие. През последната седмица на септември са възможни фатални необратими събития, от които не бива да се страхуваме. Те ще са необходими, за да помогнат на Скорпионите да открият своето призвание и цел в живота. Обратите на съдбата не са лесни, но те ще доведат тези хора към щастие.

Стрелец

Стрелец ще има много нови недоброжелатели и дори врагове в следващите няколко седмици. Тяхното влияние върху енергията ще бъде разрушително, така че трябва да запомните как бързо да възстановите аурата и биополето. Астролозите съветват Стрелец да бъде на открито повече и да отделят по-малко време за интроспекция и саморефлексия.

Това ще бъде много динамично време, в което решенията ще трябва да се вземат бързо. В края на месеца звездите и планетите ще станат много позитивни, което ще помогне на Стрелеца да отговори на важни въпроси, да си постави нови житейски цели. Шансовете са добри, че Стрелец ще може да разбере миналите си грешки и да ги поправи.

Козирог

Козирозите ще трябва да  прочистят къщата от негативна енергия  в началото на септември. Това ще помогне да се привлече повече късмет, да се настроите на положителна вълна. Ако това не бъде направено, може да започне духовен хаос, мислите ще започнат да се объркват и целите спонтанно се променят, ще се появят несигурност и страхове. Това не трябва да бъде разрешено през септември.

Нареждането на нещата в дома и на работното място ще помогне на Козирозите в саморазвитието и търсенето на нови житейски цели. Астролозите настоятелно съветват да не проявяват алчност, ревност и арогантност в отношенията с приятели, роднини и души. Струва си да споделяте време, доброта и вдъхновение с хората.

Водолей

През септември Водолеев чака умерено и спокойно време, в което можете да се посветите на всеки бизнес. Най-важното сега е да не бързате и да не проявявате агресия към другите. Прощаването е чудесно за укрепване на любовта. Добротата и откритостта ще помогнат на самотния Водолей да намери сродна душа.

Също така си струва да запомните, че всяка мисъл е материална. Във финансовата сфера можете да мечтаете малко, да спечелите сила и вяра в себе си. Интелектуалните възможности на Водолеите значително ще се увеличат, паметта ще се подобри, скоростта на вземане на решения и бързият ум ще се увеличат. През септември трябва да се борите със стереотипното мислене и консервативните възгледи за живота.

Риба

Рибите може да имат нови недоброжелатели през септември, особено на работа и в бизнеса. Най-вероятните недоразумения ще бъдат в първите дни на месеца и от 22 до 28 септември. Няма нужда да отстоявате позициите си докрай, защото това няма да доведе до нищо добро.

Хуморът, усмивките и позитивът ще ви помогнат да харесате противоположния пол или да спечелите нечия полза. Звездите ще засилят и без това мощната интуиция на Риби, така че тези хора ще имат по-голям шанс да разрешат проблемите бързо. Най-важното през септември е да останете позитивни, оптимистични и добронамерени.

Вижте още: Грешките в живота, които допускат зодиакалните знаци

Астролозите твърдят, че промяната на пейзажа ще бъде от полза за огромната част от хората. За това изобщо не е необходимо да отидете някъде. Можете да пренаредите мебелите според правилата на Фън Шуй.

Това беше астро прогнозата за септември. Късмет на всички!

loading...