НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отлаганията на сол в тялото изчезват за седмица с пиене на чай

Отлаганията на сол в тялото изчезват за седмица с пиене на чай

0
Отлаганията на сол в тялото изчезват за седмица с пиене на чай
Отлаганията на сол в тялото изчезват за седмица с пиене на чай

Отлаганията на сол в тялото, вече не са проблем!

Проблемът с отлагането на сол, обикновено засяга повече жените, отколкото мъжете. Те се появяват заради някакво възпаление или от носене на неудобни, тесни обувки.

Бурситът не винаги е болезнен, но въпреки това наистина може да повлияе на качеството на живота ви. В допълнение към факта, че не е естетически приятно, намирането на подходящи обувки може да бъде трудна задача за вас.

Разбира се, бурситът може да се лекува хирургично, но за да не минавате под ножа, можете да опитате с природни средства. Следният лек ще изчисти солните отлагания и ще възстанови здравето на ставите ви.

Чай от дафинов лист е спасението!
Добавете супена лъжица натрошени листа към 300 мл. вода. Варете 5 минути, след което изсипете в термос. Оставете за една нощ. Прецедете течността на сутринта. Пийте на малки глътки през целия ден. Много е важно да не се пие наведнъж. Продължителността на лечението е 7 дни. Чаят се прави всеки ден. Повторете лечението след една седмица.

Честотата на уриниране вероятно ще се увеличи, което показва, че солта в тялото ви се разтваря, като по този начин се стимулира пикочният мехур.

Вижте още: Дафинов лист при безсъние, депресия и високо кръвно налягане

Само за десет дни употреба ще можете да забележите първите видими подобрения. Освен това, ще се чувствате много по-добре, болките в ставите ви ще изчезнат. Бурситът ще изчезне напълно, ако използвате това природно лекарството в продължение на 2 месеца.

Пийте чай от дафинов лист – ще забравите за отлаганията на сол в тялото и ще се отървете от бурсит.