НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Устойчивост на стрес. Разберете каква е вашата!

Устойчивост на стрес. Разберете каква е вашата!

Устойчивост на стрес. Разберете каква е вашата!
Устойчивост на стрес. Разберете каква е вашата!

Устойчивост на стрес – всеки човек реагира по различен начин, на случващото се. Разгледайте картинката с продукти: кой първо ще вземете?

Пресни зеленчуци и подправки
Жележните ви нерви са за завиждане. Практически не реагирате на външни стимули и не обръщате внимание на хапещите коментари на другите. Дори денят да е започнал с дъжд, кола ви е напръскала, асансьорът се е повредил и е трябвало да се качите до 15-ия етаж – ще останете спокойни.

Месо или риба
Вие сте емоционален човек и реагирате остро на случващото се около вас. Най-вече ви дразни чуждата глупост и мудност. Високият тон и несдържаността са често срещано поведение за вас. Понякога си мислите, че другите умишлено правят всичко погрешно, за да ви дразнят – действително не биха могли да правят такива глупави постъпки.

Млечни продукти или яйца
Вашето спокойствие изумява всички, които познавате. Просто не ви пука. Хората усещат вашето безразличие и не губят време в интриги с вас. Склонни сте да пренебрегвате чуждото мнение. Не смятате за необходимо да губите енергия и нерви за това, което вече се е случило.

Сирене
Най-вече собствените ви гафове ви тровят. Можете да понесете всякакви пречки и да преодолеете всички неочаквани препятствия, без дори да забележите появата им по пътя ви. Но, ако постигането на целта е било възпрепятствано от вашите собствени грешки, вие незабавно изпадате в ярост. Имате достатъчно високо мнение за себе си, че не можете да си простите каквато и да е грешка. В такива моменти се мразите, че сте сгрешили, гневът буквално ви изяжда отвътре.

Гъби
Вие се ядосвате на неща, които са извън вашия контрол. Планирали сте почивка на море, но всички полети са отменени поради лошо време. Вие сте бесни от вашето безсилие и невъзможност да повлияете на хода на събитията. След като сте положили всички усилия, вие сте много разстроени, когато нещо не върви по план. Съжалявате за свършената работа и загубеното време.

Вижте още: Характерни черти за Рак, които трябва да знаете

Благодарение на този тест, вече знаете каква е вашата устойчивост на стрес!

loading...