НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Интересен тест: получете послание за мир и хармония в живота си!

Интересен тест: получете послание за мир и хармония в живота си!

Интересен тест получете послание за мир и хармония в живота си!
Интересен тест получете послание за мир и хармония в живота си!

Интересен тест: Погледнете тези четири карти и оставете подсъзнанието си да избере тази, която ви привлича най-много, тя носи специално послание, което ще внесе мир и хармония в живота ви.

Номер 1 – карта на радостта и надеждата
Тази карта казва, че живеете в дни на промяна. Всичко, което ви се е случило досега, се е случило, защото е трябвало да се учите, да растете и да бъдете силни.

Сега е моментът да повярвате, че най-доброто тепърва предстои и да живеете живота с надежда. Сега е моментът да блеснете и да направите невъзможното, да правите неща, които винаги сте искали да правите, но никога не сте имали смелостта да опитате.

Време е да се върнете към тези мечти и да сте смели, защото Вселената винаги работи в полза на тези, които се опитват да постигнат най-големите си желания. Живейте всеки ден с радост и положителни чувства.

Номер 2 – карта на мира
Тази карта ще ви напомни, че може да не сте отговорни за всичко, което се случва в живота ви, но вие сте отговорни за отношението, което имате към нещата, които се случват. Гневът и отмъщението никога не са добър избор.

Вие сте мъдри и контролирате живота си, решенията и реакциите си. Научете се да се справяте с гнева с любов, а с ината с добри аргументи и ще видите как дните ви автоматично ще станат по-щастливи и отношението ви към живота и хората ще се подобри и ще привлечете благополучие и любов.

Бъдете спокойни, не позволявайте на хората да ви въвличат в бури, по-добре ги привлечете към мир.

Номер 3 – карта на честността и отговорността
Тази карта ще ви накара да се запитате дали напоследък давате всичко от себе си. Какво правите днес, за да ви отведе бъдещето там, където искате да бъдете? Какво можете да направите в живота си, за да бъдете най-добрата версия на себе си?

Вие сте човек, който прави прекрасни неща. Вашата съдба и животът ви са във вашите ръце. Поради тази причина дефинирайте целите си, изпълнете се със сила, любов и смелост и продължете да постигате мечтите си, защото когато знаете какво искате, винаги ще намерите начин да го постигнете.

Бъдете силни и винаги давайте всичко от себе си.

Номер 4 – карта на фантазията и новите възможности
Тази карта ви кани да погледнете на себе си с нови очи, с очите на любопитно дете, което е изненадано от полета на пеперудите или синьото небе. Обикновено бързате през живота, не виждате прекрасните неща, които се случват всеки ден и не забелязвате съобщенията, изпратени до вас от Вселената.

Творческата сила на Вселената иска най-доброто за вас и винаги ви изпраща съобщения на финия си език. Пред вас ще се появят нови възможности, но само ако го разрешите.

Време е да започнете да забелязвате знаците, защото животът не спира да ви говори и винаги ви води по най-добрия път.

Вижте още: Питка с пълнеж: трябват ви няколко яйца и парче сирене

Споделете този интересен тест с приятелите си!

loading...