НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Какъв шофьор сте по позицията на ръцете върху волана?

Какъв шофьор сте по позицията на ръцете върху волана?

Какъв шофьор сте по позицията на ръцете върху волана?
Какъв шофьор сте по позицията на ръцете върху волана?

Какъв шофьор сте? Разберете с този тест!

Забелязвали ли сте някога как държите волана? Оказва се, че положението на ръцете може да определи характера на човек. Направете теста и разберете какъв шофьор сте на пътя и какъв човек в живота.

Номер 1
Шофьорът е дисциплиниран, хладнокръвен, самоуверен човек. Най-вероятно, той е доста мълчалив и не обича да говори, когато шофира. Той ще ви закара до определената дестинация, но вие сами ще трябва да се забавлявате по пътя.

Номер 2
Шофьорът не е много уверен в себе си и постоянно мисли за опасностите, които го чакат. Най-често тази позиция е придружена от тяло, наведено напред и хаотични маневри на пътя. По-добре да не разсейвате човека с разговори и още повече съвети – може да не свърши добре.

Номер 3
Шофьорът знае към какво да се стреми. Той е весел и услужлив. Той кара лесно и естествено, няма нищо против да си побъбри с пътниците, но в същото време винаги реагира навреме на ситуацията на пътя. По пътя ще бъде забавно и безопасно.

Номер 4
Положението на ръцете показва упоритост и безразсъдна смелост. Обича да играе на пътя, да коментира всички „глупаци“, които пречат на шофирането, засича на завои и често смята за свой дълг да „остане на опашката“ и да изпревари всички. Излишно е да коментираме това поведение зад волана.

Номер 5
Този метод на управление е изключително характерен за песимистите. По време на път той се нуждае не от събеседници, а от слушател, за да му сподели за превратностите на съдбата.

Номер 6
Позиция, типична за самонадеян шофьор. Човекът е уверен в себе си и своя опит. На пътя той не поема особени рискове, но също така не се презастрахова. Той може да си говори, когато пътят е безпроблемен, но моментално реагира на пътните ситуации с усмивка, коментирайки, когато всичко свърши.

Номер 7
Шофьорът е мечтателен човек, на който му е трудно дълго време да стои на едно място. По пътя той ще бърбори анимирано, понякога ще жестикулира с ръце и ще се обръща към събеседника. Това е много опасно.

Номер 8
Нервен, възбудим човек. Такива хора на пътя са пълно наказание. Те със сигурност се смятат за най-добрите от всички и няма да подминат възможността да спрат и да викат през прозореца на „виновника“.

Вижте още: Ябълково пюре за зимата с кондензирано мляко

Този тест ще ви помогне да разберете какъв шофьор сте!

loading...