НАЧАЛО ЗДРАВЕ Яйчена диета – отслабвате лесно и килограмите не се връщат

Яйчена диета – отслабвате лесно и килограмите не се връщат

Яйчена диета - отслабвате лесно и килограмите не се връщат
Яйчена диета - отслабвате лесно и килограмите не се връщат

Яйчена диета, която ще ви помогне да отслабнете и да задържите килограмите си.

Тази система за отслабване е идеална за тези, които са над 40 годишна възраст, както и за тези, които искат да отслабнат бързо и относително лесно. Тази експресна диета е специално измислена за случаите, когато скоростта на отслабване е много важна, а загубените килограми не трябва да се връщат.

Основният герой на тази диета е яйченият коктейл, който ще закусвате. Но не се притеснявайте, няма да ядете сурови яйца, защото те са не само опасни, но и трудно се усвояват от организма, така че това не е тайната на тази експресна диета.

Коктейл за отслабване
Съставът включва две яйца, 300-400 мл. мляко, супена лъжица мед. За приготвянето му е достатъчно да смесите всички съставки в блендер (яйцата трябва да са меко сварени), можете да използвате канела за аромат. Това е много лесен коктейл, който може да се приготви само за минута, да се налее в бутилка и да си го вземете със себе си.
Този коктейл ще бъде достатъчен за закуска, така че проблемът с храната до обяд е решен. Разрешено е да пиете чай или кафе.

Както при всяка диета, така и при тази диета се препоръчва да се пие колкото се може повече вода. За допълнителна полза можете да добавите специален шейк за изгаряне на мазнини с джинджифил към вашия план, за да ускорите храносмилането и да изхвърлите токсините.

За обяд и вечеря храната трябва да бъде балансирана, богата на протеини и витамини.

3-4 дни ще бъдат достатъчни, за да загубите няколко килограма. Тази диета е известна с това, че е бърза, безопасна и лесна за спазване, защото получавате правилното количество минерали и протеини във вашата диета, така че няма да изпитате глад.

Вижте още: Печени чушки в собствен сос – трябват ви само няколко подправки

Яйчена диета, която ще ви хареса. Опитайте!

loading...