НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Почистване на мебелите с глицерин и вода. Ще блестят от чистота

Почистване на мебелите с глицерин и вода. Ще блестят от чистота

Почистване на мебелите с глицерин и вода. Ще блестят от чистота
Почистване на мебелите с глицерин и вода. Ще блестят от чистота

Почистване на мебелите с глицерин и вода може да се прави всяка седмица.

У дома по повърхностите няма прах, а подът блести от чистота. Но не мога да кажа, че често чистя. Просто чета всякакви трикове в интернет и непрекъснато ги пробвам. Това ми позволява да правя почистването по-рядко.

Почистването е много досадна работа за мен. Дори като дете това беше истинско мъчение за мен. Затова не обикалям всеки ден из къщата с кърпа в ръка, за да бърша праха или да измия пода.

Вкъщи имам голям брой огледала и мебели с лаково покритие. Преди много харесвах този вид мебели. Сега харесвам други неща, но купуването на нови мебели не е евтино. Следователно трябва да ценим това, което имаме.

Когато настъпи моментът на голямото почистване, първо избършете повърхностите на мебелите със сапунена вода и след това нанесете домашно приготвен полир.

Просто вземете глицерин, който се купува от аптеката, разрежда се в топла вода в съотношение 1:1. След това се слага на парцал и се избърсват мебелите. Това е последната стъпка на почистването. Прахът не полепва по повърхността дълго време, а мебелите блестят.

Смесете в същото съотношение вода и глицерин и изсипете сместа в спрей бутилка. Напръскайте огледалата и после ги избършете. Ще блестят от чистота!

Вижте още: Яйчена диета – отслабвате лесно и килограмите не се връщат

Опитайте този трик за почистване на мебелите, ще останете доволни!

loading...