НАЧАЛО ЗДРАВЕ Слузта в гърлото изчезва благодарение на този метод

Слузта в гърлото изчезва благодарение на този метод

Слузта в гърлото изчезва благодарение на този метод
Слузта в гърлото изчезва благодарение на този метод

Слузта в гърлото изчезва, като пиете чай от джинджифил.

Бях пушач с дълъг стаж и слузта в гърлото ми беше неразрешим проблем в продължение на много години. Особено сутрин след събуждане, слузта в гърлото не ми позволяваше да дишам.

Отказах цигарите преди година и половина, но все още имах проблеми със слузта. Въпреки че количеството беше много по-малко, но все пак пречеше на живота ми.

Един приятел ми каза, че слузта обикновено е нормално явление при хората и ни предпазва от вируси и бактерии.

Съпругата ми научила от съседа какво е необходимо, за да се преборя с тази напаст. Започнах да правя чай от джинджифил всеки ден. Тя купува от магазина корен от джинджифил, нарязва го на ситно и го залива с вряла вода. След няколко минути чаят е готов. Когато го пия, имам чувството, че гърлото ми приятно гори и се прочиства.

Започнах да ям лимон с мед. Казват, че имунитетът се засилва и храчките изчезват. Забелязах, че се разболявам по-рядко. Тук съседът също ме посъветва да пея.

Вижте още: Домашен сладкиш с бисквити и вкусен и нежен крем

Вибрацията, казва той, прочиства гърлото (той е професионален певец). Пея под душа, за да не дразня околните с гласа си. Знаете ли, всичко това наистина ми помага – благодарение на съседа.

loading...