НАЧАЛО ЗДРАВЕ Задържане на течности – направете си чай от ябълкови кори!

Задържане на течности – направете си чай от ябълкови кори!

Задържане на течности - направете си чай от ябълкови кори!
Задържане на течности - направете си чай от ябълкови кори!

Задържане на течности и токсини в тялото, вече не е проблем. Направете си този чудесен чай, който ще ви помогне да решите тези проблеми.

Много хора се сблъскват с този проблем, който като цяло води до натрупване на шлаки и токсини в тялото. Предлагаме ви да опитате да приготвите чай от ябълкови кори, който е най-добрият детокс и без никакви противопоказания или странични ефекти.

Съставки:
1 л вода
шепа листа от босилек
корите от две ябълки
4 см. джинджифил
4 канелени пръчици

Начин на приготвяне:
Изсипете водата в тенджера и добавете корите от ябълки, джинджифила и канелата. Оставете да заври, след което свалете от огъня. Оставете да престои в продължение на 15 минути. Добавете листата от босилек и изсипете всичко в стъклена бутилка. Затворете с капачка.

Този чай трябва да се пие 30 минути преди ядене на гладно. Това лечение продължава, докато се почувствате по-добре.

Този чай също е чудесен заместител на кафето, тъй като ви зарежда с енергия. Всички съставки съдържат вещества, които прочистват тялото и го насищат с витамини и антиоксиданти. Ще имате по-бърз метаболизъм и проблемите със задържане на течности и с храносмилането ще изчезнат.

Вижте още: Природен антибиотик, който убива всяка инфекция

Внимание! Преди да пиете тази напитка, консултирайте се с Вашия лекар, за да сте сигурни, че можете да консумиртае джинджифил и канела.

loading...