НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Любовта на жената според нейната зодия. Ето какво трябва да знаете

Любовта на жената според нейната зодия. Ето какво трябва да знаете

Любовта на жената според нейната зодия. Ето какво трябва да знаете
Любовта на жената според нейната зодия. Ето какво трябва да знаете

Любовта на жената според нейната зодия. Тази информация ще ви помогне да намерите „подход“ към жената, от която сте заинтересувани.

Овен
Любовта на жената Овен е гореща. Без половинчати неща – всичко е реално. Когато са влюбени, чувствата им винаги са на първо място. Те са готови да посветят целия си живот на това.

За жените, родени под този огнен знак, отношенията се развиват, за да съответстват на техния огнен знак. Но бурна връзка е възможна само с любим човек. Свободолюбивите Овни се съгласяват само на най-доброто. Ако не, те ще предпочетат да се насладят на самотата си.

Овните поемат отговорност за себе си, но харесват и силните партньори. Те търсят някой, който няма да посегне на свободата им, но в същото време няма да бъде „пластилин“. Освен това, Овните понякога стават заложници на собствената си гордост, дивата ревност и инат. Дори стават агресивни. Но всички знаят, че Овните са непоправими оптимисти. А бурята винаги е последвана от слънчево време.

Жената Овен обича да се възхищава. Добрият комплимент може да й оправи настроението за цяла седмица! Овните толкова много искат да бъдат обичани и да се гордеят с тях, че са готови да преместят планини, само за да чуят отново: „Ти си най-добър!“

Представителите на този знак са много авантюристични. Работят, работят и работят! Те просто трябва да се докажат в професионалната област. А някои дори предпочитат работата пред семейните задължения. Но страстният и лоялен Овен няма да изостави близките в критична ситуация.

Телец
Любовта на жената Телец е балансирана. Те не са склонни да показват силни емоции. Затова вашият комплимент за друга жена няма да предизвика скандал. Но това, разбира се, при условие, че тя е уверена във вашата любов. В противен случай рискувате да познаете силата на гнева. И тя е рядкост при хората от този знак, но наистина е съкрушителна.

Елегантността на жените Телец е легендарна. Те знаят как да покажат своята женственост! В същото време Телецът обича, когато по тялото има малко дрехи. Те успяват да поставят акцент върху цвета, защото в сърцето си всеки представител на този знак е малък стилист. Те се радват на живота по различни начини: хубави дрехи, изискани напитки, вкусна храна, красиви снимки и само най-добрата музика!

Не бива да ги ругаете, в противен случай ще изпитате тяхното „тежко“ оръжие – безразличие и студенина.

Телецът е скептичен към фантазията. Тези материалисти трябва да видят и „докоснат“. Те не са склонни да рискуват, но ако стигнат до заключението, че нещо си заслужава, може дори да отидат на далечна експедиция.

Красивите и силни жени Телец в трудени моменти няма да плачат и да се заяждат с мъжа си. Без суетене и паника те сами ще си намерят пътя.

Близнаци
Любовта на жената Близнаци е трудна. И ако сте се разбрали с едната „личност“, то втората утре просто ще реши да не ходи на среща с вас.

Близнаците са убедени, че животът е голям експеримент. С тях завинаги ще забравите за монотонното ежедневие! Те се влюбват моментално, но и бързо разлюбват. Те обаче са склонни да се съмняват. Такава жена ще бъде покорена от мъж, който ще я убеди, че е най-добрият.

За Близнаците сексът и любовта са еднакви понятия. Творчеството и непредсказуемостта в тази област при хората от този знак са наистина безгранични. Темпераментът им е като вятъра, който духа край морето. Няма нужда да губите време за разбиране на тяхната логика – по-добре се предайте на любовта.

Тези, които вече живеят от известно време с Близнаци, са се научили да приемат тяхната двойственост, която се проявява както в отношенията, така и в ежедневието. Днес, те са чаровни и весели, а утре са сурови и непоносими. Но заради вас, жената Близнаци е готова да отиде дори до края на света, споделяйки с вас всички трудности и радости.

И никога не забравяйте да правите красиви комплименти, ако искате вашият „хамелеон“ да е в розово настроение.

Рак
Жената Рак е апогей на романтика и уют за любимия човек. Те очакват същите грижи и от вас. Въпреки че не бързат да говорят за това. Не бива, обаче, да чакате тяхната критика, боли много. Но ако сте спечелили любовта на Раците, в сърцето им ще се генерира поток от чувства, които ще бъдат достатъчни за десет.

В личността на Раците има, както се казва, две страни на Луната. На сутринта можете да ги видите нежни и мили. И когато се върнете вечер, изведнъж откривате решителна и гореща натура. И ако има причина, тогава с такова настроение Раците могат да ви изкарат от обувките. Въпреки че по-късно те ще се упрекват, че са ви наранили с думи.

Те знаят как да пазят тайни. Приятно е да споделяте с тях житейски истории. Но не забравяйте, че те са много ревниви. И в деня на вашето предателство любовта им мигновено се превръща в дълбока омраза. Ако Ракът спре да ви се доверява, можете да забравите за красивата приказка за любовта.

Те са истински амазонки, които не се страхуват от изпитанията. Но не забравяйте, че те имат моменти на слабост, когато се нуждаят от подкрепа. И от любов стават толкова по-хубави, че мъжете започват да мислят, че до тях стои богиня!

Лъв
Жените Лъв са ценни творения, които се нуждаят от любов и уважение. И ако не сте достатъчно харизматичен мъж, тогава дори не бива да се опитвате. Представителите на този знак обичат да прекарват времето си заобиколени от приятели. Бъдете готови за факта, че вашата лъвица вече е имала връзки и не се опитвайте да установите „попечителство“ над нея.

Лъвовете просто физически не могат да понасят външен контрол под каквато и да е форма. А вниманието на противоположния пол се приема за даденост. Ако се комплексирате, тя ще го забележи. Трябва да вярвате в себе си, защото Лъвицата ще обича такъв човек страстно и искрено.

Лъвовете могат да бъдат щедри и разбиращи. Но те мразят проявата на любов в „автоматичен“ режим. Те ценят комплиментите, а не скучната реч. Лъвовете не обичат клишета и шаблони. Искате ли да спечелите сърцето на тази кралица? Научете се да бъдете креативни!

Любовта на жената Лъв е взискателна, тя знае, че заслужава най-доброто. Те обичат да харчат пари за бижута и дрехи. Дайте им тази възможност.

Знаят как да демонстрират добри обноски, но това няма нищо общо с подчинението. Щом я закачате – „ръмжи“ и няма да избягате от “ноктите” й. В същото време трябва да можете да доминирате в определени моменти.

Докажете, че може да ви има доверие. И ако сте добър любовник, Лъвицата няма да може да ви устои. В крайна сметка сексът за нея е кулминацията на любовта. Амбициозните и уверени Лъвици излъчват магнетизъм. Те считат ревността за загуба на време. И в името на любимия човек, те са в състояние да направят всичко възможно, за да го спасят.

Дева
Девата е жена, която може да се откаже от всичко заради сериозните чувства. За нея е важно преди всичко да бъде честна със себе си.

Жената Дева е или в търсене, или щастливо влюбена. Във всекидневния живот те са чисти материалисти, но във връзките са „неспасяеми романтици“. Техният изискан вкус се проявява във всичко: в дрехите, в интериорната декорация, в сервирането на ястия. Те са истински перфекционисти.

Девите са толкова грижовни! Можете да разчитате на тях за всичко. Няма да си починат, докато не уредят всичко. Девите мразят критиката. Посочете им недостатъците тактично, лице в лице, за да запазите отношенията си. Девите страдат повече от другите от осъзнаването на несъвършенствата. Те рядко показват уязвимост публично. Но в един момент те може просто да си тръгнат.

Представителите на този знак са доста решителни, те се ръководят от логиката. Но сред тях има мечтатели. Въпреки че всички те избягват драмата и сблъсъците. Непредсказуемостта ги плаши. Дайте на Девата хармония и сигурност за бъдещето. Но избягвайте бурните страсти. Жените, родени под този знак, ценят нежната любов.

Любовта към чаровните Деви се проявява в малките неща. И ако връзката е изпълнена с доверие, Девата ще се превърне в най-добрата съпруга за мъжа, който ще оцени нейната красота, интелигентност и практичност.

Везни
Любовта на жената Везни е море от очарования! Те ще осветяват деня и нощта ви.

Мили, дипломатични, малко упорити и нерешителни. Колко са женствени! Но можете изведнъж да видите как те, когато е необходимо, игриво вършат мъжката работа.

Жената Везни ще се появи на улицата само в безупречен вид. Тези интелигентни дами знаят, че всичко има значение. Те умеят да анализират и обичат да говорят с различни хора. Дори мрачните и мълчаливи хора реагират и започват да участват в разговора. А целта на Везните е универсална хармония. Те веднага разбират кой я нарушава.

За жените Везни е важно да знаят, че имате нужда от нейните мисли и съвети по всеки повод. Ако можете, подкрепете я, когато тя иска да се премести, да започне нов бизнес или да промени социалния кръг. Везните обичат компанията, танцита и забавленията, но умеят да се контролират.

Въпреки целия си чар, представителите на този знак са доста властни. Те тихо, но много уверено ще ви убедят в своето мнение. Но когато вземат решение, те ще вземат предвид както разума, така и чувствата. В крайна сметка балансът е толкова важен за тях!

Везните ценят най-вече красотата, чистотата и искреността! И ще ги търсят в избраника си. Слабото им място е нерешителността. Те често забавят вземането на трудни решения. Те се нуждаят от помощ!

Скорпион
Любовта на жената Скорпион е загадъчна и красива. Лесно е да се поддадете на техния чар, но не всеки може да се реши.

Мъжете като молци обикалят около тези пленителни дами. Но няма да я привлечете с банални комплименти. Фактът, че не сте й безразличен, може да каже пронизващият й поглед.

Скорпионите се гордеят със своята сила и талант, които природата им е дала. И ако в даден момент те ви се сторят тихи, това е илюзия. Те са много емоционални, просто вулканът не винаги изригва.

Жените Скорпиони са кралици и богини, разкошни съпруги и приятелки! Те обичат и мразят докрай. Ако сте докоснали дълбините на сърцето на Скорпиона, тогава забравете за любовта си. Или всичко, или нищо – няма други опции!

Скорпионите ревнуват. Те обаче не го крият. Те трябва да имат последната дума, те са прави. Ако тази жена е обидена, изпитания ви очакват. Но стремейки се да доминират, те са готови да простят на близките си за всякакви грехове.

Всички Скорпиони са верни и предани в любовта и приятелството. Те даряват радост и страст на близките си. Жените ценят силата, решителността и желанието за победа над мъжете. Скорпионите не смятат другите жени за съпернички, тъй като са уверени в своята магнетичност.

Скорпионите са фатални избраници на сърцето. Но в случай на щастлива любов дори не можете да мечтаете за по-добро!

Стрелец
Любовта на жената Стрелец е уникална, искрена и директна. Техните откровения понякога водят до задънена улица. Но Стрелецът знае как да вдъхновява в трудни моменти!

Стрелците са откровени, така че с тях не бива да се правите на някой, който не сте. Те са независими и мразят манипулациите. Те презират „арогантните“. Любовта към свободата често е причина за тяхната самота.

Но ако жената Стрелец е намерила „своя мъж“, той ще получи най-надеждния спътник за цял живот. Тя винаги ще бъде на ваша страна, дори ако всичките ви роднини и приятели се отвърнат от вас.

Жените Стрелец са внушителни и уверени жени. Те са щедри и търпеливи, но е по-добре да не ги виждате гневни. В любовта те са много романтични. Представителите на този знак може да си спомнят първия ви поглед, първото докосване, песен, прозвучала по време на целувка … Но това е тяхната тайна. Ако са се разделили с любимия си, то с целия си външен вид ще покажат, че всичко е наред. И не можете да разберете колко разбито е сърцето им.

Тези необикновени жени винаги са млади по душа и това няма нищо общо с възрастта. Те са много страстни в любовта, остроумни и не се страхуват да разкрият чувствата си. Може би никога не сте получавали толкова сладки целувки… Тази любов ще ви завладее!

Козирог
Жената Козирог сама планира живота си и не се страхува от трудностите. Те са привлечени от успеха. Те се движат към него, развивайки се в кариерата си. Ако и това ви интересува, те могат да ви дадат добър съвет.

Те никога не се предават. Невъзможно е да ги сломите, Козирозите продължават напред и си спомнят всичките си постижения. Амбициите им са оправдани, те знаят, че могат да го постигнат.

Дългите преговори не им харесват. Или им направете добра оферта, или не ги заблуждавайте. Но в същото време те знаят как да водят диалог и да спорят. Най-романтичната фраза за тях е: „Ти си най-умната и практична жена в света!“.

Тези жени знаят как да създадат безупречен образ, да създадат уютен и красив интериор и да изберат най-добрите бижута. Те обичат интересните почивки и мелодичната музика и нямат нужда от много събеседници. Един е достатъчен, но най-добрият.

Козирозите се нуждаят от подкрепа, въпреки че няма да ви го покажат. Но когато започнете да ги хвалите по-често, ще видите как се променя жената. Душата й просто пее в такива моменти.

Ако на някого му се е струвало, че Козирозите не познават нежността и страстта, то това е абсолютна заблуда. Зад маската им ще намерите необичайно пламенен любовник и грижовен партньор. И ще разберете, че е най-добрият партньор за щастлив и дълъг живот!

Водолей
Водолеите са влюбени и независими. Представителите на този знак се нуждаят от нови хоризонти, те са готови да разширяват мирогледа си всяка минута.

Не забравяйте, че най-големият брой хора, променили света, са родени под този знак. Ако им бъде отнета свободата, техният вътрешен пламък ще изгасне.

Тези искрени и страстни хора няма да търпят несправедливостта. По своята същност са мили и спокойни, но обичат да предизвикват общественото мнение. Привличат ги необичайните хора и събития.

Жената Водолей моментално ще разбере същността на вашите думи. Но това само казва, че тя вече разбира всичко и й е скучно. Хората от този знак не обичат да стоят на едно място.

Връзката с Водолей ще промени живота ви завинаги. Тези хора са логици, романтици, прагматици и идеалисти. Но те не обичат, когато някой ненужно преувеличава и драматизира.

Жените Водолей обичат периода на букетите с бонбони, но ако връзката е в безизходица, тя неусетно ще изчезне от живота ви. Водолеите са индивидуалисти, но социалният им кръг е много широк.

Ако харесвате мистериозността и едновременно откритостта на тази невероятна жена, просто й дайте любов. И животът ви ще ви се стори безкрайно и прекрасно пътешествие!

Риби
Жените Риби са невероятно женствени, очарователни и съпричастни. Те обичат, когато партньорът им ги обгрижва, прави им комплименти, дори и най-обикновените. В края на краищата важна е искреността.

Когато общувате с тях на първата среща ще ви се стори, че сте ги познавали през целия си живот. Те са толкова любвеобилни и чувствителни. Те няма да ви наранят с думи.

Фразата „обичам те“, която изрекохте призори, е най-доброто начало на деня за тях. Никакви диаманти не могат да ги заменят с радостта от истинските чувства.

Жените Риби са дипломатични и спокойни в непозната компания. Но ако някой изведнъж реши да обиди Рибите, той ще сгреши. Тези взискателни хора вече са забелязали вашите слабости, така че ще намерят начин да реагират адекватно.

Рибите обичат комфорта и удоволствието. Това не означава, че те се стремят да създават богатство, но красивите неща и чувствените удоволствия ги вдъхновяват. Те живеят в тревога за утрешния ден.

Всички Риби се нуждаят от уединение от време на време. В техния прекрасен свят те ще се изчистят от стреса и страха. Но те проявяват уязвимост само към близки хора, а във външния свят се държат уверено и независимо. Не предавайте Рибите и не нарушавайте техните интереси, те няма да ви простят за това.

Вижте още: Запечени тиквички на фурна с кашкавал. Поглезете се!

Рибите са чувствителни и весели, но сърцето им няма да се отвори толкова лесно. Ако сте успели, тогава съдбата ще ви подари най-желаната и верна съпруга!

loading...