НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Отрицателни качества според зодията. Вижте кои са вашите!

Отрицателни качества според зодията. Вижте кои са вашите!

0
Отрицателни качества според зодията. Вижте кои са вашите!
Отрицателни качества според зодията. Вижте кои са вашите!

Отрицателни качества според зодията – ето от кои лоши навици не можете да се отървете.

Освен положителни, всеки от нас, има и отрицателни качества. Астролозите казват, че някои от тях са типични за всяка зодия.

От какви лоши навици не могат да се отърват представителите на всяка зодия?

Овен – забравя да отговаря на съобщенията. Всъщност, Овенът може толкова да се увлече в работата, че дни наред няма да отговори на съобщенията ви, независимо дали става дума за текстово съобщение или съобщемие в социалните мрежи. По-добре свикнете с това поведение, то няма да се промени скоро.

Телец – говори по време на филми. Винаги прави коментар за актьорите, начина, по който се развива събитието. Опитва се да предскаже края на филма, той е този, който постоянно яде по време на филм. Да гледате с него филм на спокойствие е трудно.

Близнаци – осъжда твърде бързо. За Близнаците първото впечатление е особено важно, заради което не дават втори шанс. Те правят преценки и решения относно нечий характер или действия твърде бързо. Те може да се покаят по-късно, но дотогава вече са изложили своето становище навсякъде. Те се чувстват виновни, че осъждат другите така рязко, но връщане назад няма.

Рак – държи се прекалено защитнически. Когато Ракът изпитва любов и близост към някого, тогава той е напълно отдаден и се държи прекалено защитнически. Това понякога се превръща в чувство за притежание. Но Ракът не може да контролира това поведение.

Лъв – прощава, но не забравя. Лъвът е просто твърде горд, за да забрави всички онези хора и действия, които го нараняват. Той ще ви прости относително бързо, защото иска да покаже, че не се дразни от малките неща. Но никога няма да забрави. Тогава, когато най-малко очаквате, той ще използва това срещу вас, като удар под кръста.

Дева – прекалено организирана. Това дори дразни околните. Девата не може да заспи, ако знае, че има мръсни чинии, неизпрани дрехи, разхвърлян хол. Тя има навика да ви „сканира“, докато разговаря с вас и почиства космите или трохите от дрехите, които носите.

Везни – харчи твърде много пари. Везните наистина не знаят какво означава думата пестеливост. Заплатата й едва й стига до средата на месеца. Тя харчи пари за големи, важни и необходими неща, но също така и за дреболии и глупости, от които всъщност никога няма да има нужда. Но тя е щедра и обича да раздава подаръци на любимите хора.

Скорпион – развива чувство за притежание. Това поведение е типично за Скорпионите. Когато обичат някого, независимо дали става въпрос за приятелство или любовна връзка, те са толкова отдадени на това, че подлудяват другия. Ако не отговорите на съобщенията или обажданията, те са готови да дойдат пред вашата врата и да ви чакат с часове, докато се върнете у дома.

Стрелец – прави импулсивни планове. Това е единственият знак в зодиака, на който можете да се обадите в 04:00 часа с идеята да хапнете хамбургери някъде и той ще дойде с вас. Това поведение им струва много – особено що се отнася до работата и работните ангажименти, защото ги пренебрегват в името на спонтанността.

Козирог – винаги първо чете края на книгата. Известни са с липсата на търпение, Козирозите винаги обръщат гърба на книгата, както и последната страница или две, за да разберат края. Това важи не само за книгите, но и за живота като цяло. Те нямат търпението да изчакат резултата от дадена ситуация, затова взимат прибързани решения, за които по-късно съжаляват.

Водолей – няма определено време за нищо – нито за ядене, нито за работа, нито за сън. Те са непостоянни и рядко човек наистина може да разчита на Водолей. По-късно се оплакват от нарушения биоритм и здраве, тъй като нямат време за нищо. Всъщност истината е, че те отказват да се организират, само защото са небрежни и малко спонтанни.

Риби – губи важни предмети. Рибите не са пристрастени към материалните неща. Те дори изобщо не им обръщат внимание, дори когато става въпрос за нещо ценно. Често се случва да загубят нещо, което им е останало от наследство и изобщо да не притесняват. Водят се от максимата – нищо не е по-ценно от здравето.

Вижте още: Рецепта за гомлезе – вкусен домашен сладкиш на фурна

Съгласни ли сте с изредените отрицателни качества, според зодията на всеки?