НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Знак от съдбата: изберете една руна и вижте нейното послание!

Знак от съдбата: изберете една руна и вижте нейното послание!

Знак от съдбата: изберете една руна и вижте нейното послание!
Знак от съдбата: изберете една руна и вижте нейното послание!

Знак от съдбата: получете своето послание!

Ако сте на кръстопът и не знаете в каква посока да поемете и какво да ви бъде приоритет в живота ви, доверете се на мъдростта на руните.

От древни времена те са били използвани за защита, тълкуване на знаците на съдбата и взимане на правилни решения.

Имате 10 руни пред себе си, всяка има своето название и значение. Има два варианта за използване на тълкуванието:

Първият е да изберете интуитивно една или две руни (но не повече) и след като сте научили значението им, направете определени заключения за живота си.

Вторият е да зададете въпрос и след като сте избрали една руна, опитайте се да разтълкувате отговора. Не бива да тълкувате значението директно, може би отговорът на руната има преносно значение, ще посочва проблем по пътя към постигането на целта или ще служи като индикация за необходимостта от определени стъпки.

Доверете се на вашата интуиция и вековната мъдрост на руните!

Метод 1: Изберете 1 или 2 руни и разберете съобщението. Метод 2: Задайте въпрос и изберете интуитивно 1 руна.

Руна 1 (Berkana) – Възраждане
Предстои мащабно събитие, което ще се превърне за вас в едно от най-добрите постижения в живота, в нещо много значимо, силно и щастливо.

Руна 2 (Raidu) – Път, движение
Ако не сте планирали пътувания до този момент, тогава този знак ви казва, че в перспектива ще пътувате на далеч от дома. В добра физическа и психическа форма сте, така че настоящият период е благоприятен за изграждането на стратегии за професионално развитие и обмисляне на идеи за бизнес.

Руна 3 (Mannaz) – Твърдост, упоритост
Забавете малко и спрете да мислите радикално. Освен да и не, има много други опции, ако сте по-отстъпчиви и смирени, шансовете да получите това, което искате, ще бъдат много по-големи.

Руна 4 (Ehwaz) – Движение напред, растеж, развитие
Периодът на стагнация се е проточил дълго и е дошло времето за промени. Преразгледайте всички аспекти на живота си и определете в коя област отдавна не се е случвало нещо позитивно. В тази посока си струва да работите.

Руна 5 (Gebu) – Единство
Тази руна означава, че някои проблеми и разногласия в семейството, ще имат щастлив край. Животът ви определено ще се промени към по-добро.

Руна 6 (Hagalaz) – Разпад, унищожение
Често, за да изградите нещо ново, трябва да унищожите старото до основи. Със сигурност има вещи в живота ви, с които трябва да се сбогувате. Не е моментът да се организира нещо глобално, свързано с финанси. По-добре е първо да изчистите строителната площадка.

Руна 7 (Algiz) – Защита, покровителство
Тази руна символизира мощна подкрепа от хора, които винаги ще ви се притекат на помощ. Но вие от своя страна трябва да сте достатъчно силни, за да можете да отвърнете със същото в подобна ситуация.

Руна 8 (Uruz) – Успех, късмет
Имате работен потенциал и голям енергиен резерв, но външните препятствия ви пречат.

Намерете баланс между видимото и скритото, работете върху изображението и оставете съдържанието да съвпада с корицата.

Руна 9 (Oþila) – Раздяла, разделяне, разстояние
Можи би е жалко, но трябва да се сбогувате с това, което вече не функционално в живота ви. Остаряли, ненужни отношения, безпереспективна работа…

Вижте още: Успешна загуба на килограми – спазвайте прости правила!

Руна 10 (Tiwaz) – Боец, войн
Обърнете се към вътрешната си сила и изразете себе си. Трябва да разберете, че сте способни на много повече. Защитавайте интересите си и не позволявайте това, в което вярвате, да бъде унищожено.

За да получите знак от съдбата, изберете една руна!

loading...