НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Кръгът на Нострадамус дава отговори на вашите въпроси

Кръгът на Нострадамус дава отговори на вашите въпроси

Кръгът на Нострадамус дава отговори на вашите въпроси
Кръгът на Нострадамус дава отговори на вашите въпроси

Кръгът на Нострадамус ще отговори с точност на вашия въпрос.

Изобщо не е трудно. Опитайте, убедете се сами в точността на отговорите.

Нострадамус е бил не само добър лекар, който се опитал да излекува хората от чумата, която бушувала по това време. Известен е като алхимик и гадател. Неговите закодирани пророчества стават световно наследство.

Повече от 10 години Нострадамус публикува всяка година алманаси „Пророчествата на Мишел Нострадамус“. Там той описва подробно бъдещите събития чрез катрени. Те са дешифрирани и не престават да изумяват, защото предсказанията му се сбъдват и продължават да се сбъдват.

Предполага се, че Нострадамус е автор и на метода „Гадаене по кръг“. Няма, обаче, писмени или устни доказателства. Въпреки това, кръгът на Нострадамус е прост и в същото време точен начин да получите отговори на вашите въпроси.

Затворете очи, представете си въпроса, който искате да зададете. Концентрирайте се и посочете с пръст в кръга. Числото ще ви даде отговор.

Отговори:

 1. Да. Вие сте от хората, които никога не губят присъствие на духа, независимо колко трудна е ситуацията. Затова не се страхувайте от проблемите, не се опитвайте да избягате от тях. Имате необходимата издръжливост и търпение. Успехът ви очаква. Вярвайте в себе си и близките си.
 2. Да. Но това е малко вероятно да се случи днес или утре. Сега някой или нещо ви притеснява, заставайки на пътя ви. Това е просто досадно препятствие, не го приемайте твърде сериозно. Потърсете решение на проблема и избягвайте пряка конфронтация. Вместо това помислете за приложими решения.
 3. Да. Събитията от следващите няколко дни ще потвърдят това. Реалността ще надмине всички очаквания и планове. Основното за вас е да използвате разумно енергията и времето. Не забравяйте, че имате нужда от търпение, издръжливост и толерантност, по отношение на себе си и другите.
 4. Да. Сега очевидно имате късмет. Затова няма нужда да се съмнявате, че всичко ще завърши щастливо. Късметът ще продължи дълго.
 5. Да. Обръщате твърде много внимание на мненията на другите, следователно пропускате да се насладите на приятните мигове. Не се колебайте, докажете, че сте сериозни и трябва да се съобразяват и с вас. Предпазливите тактически ходове само посяват съмнение и намаляват взаимното доверие.
 6. Всичко ще бъде малко по-сложно, отколкото първоначално сте очаквали. Другите виждат ситуацията по различен начин. Следователно ще трябва да се вслушате в съветите на близките, без да се поддавате на влиянието на измамнически надежди.
 7. Въпросът все още не е разрешен. По-добре си дайте време, няма нужда да се притеснявате за проблеми, които все още не са узрели. Просто се насладете на момента сега. Бъдете търпеливи, по-късно всичко ще се оправи. Ако ситуацията около вас продължава да е тревожна, използвайте кръга отново след една седмица.
 8. Внимание. Бъдете бдителни, не вярвайте сляпо на всичко, което се говори наоколо. Съблюдавайте дистанция, когато правите бизнес. Днес ситуацията изглежда по-благоприятна, отколкото в действителност е. Бъдете внимателни или ще бъдете разочаровани в бъдеще.
 9. Несъмнено. Но имате нужда от помощ. Обсъдете ситуацията с приятел, който винаги е готов да ви подкрепи. Той, ще гледа на нещата с нов и трезв поглед.
 10. Да. Но опитайте се да не позволявате на другите да ви заблуждават. По-добре проявете повече вяра в себе си, тогава всичко ще се получи добре. Вашата собствена интуиция ще бъде най-добрият ви помощник, доверете й се. И тогава няма да съжалявате за нищо.
 11. Въпросът е зададен твърде рано. Бъдете търпеливи и отстъпвайте по-често. Вашите усилия определено ще бъдат оценени.
 12. Напълно вероятно е. В действителност всичко се развива много по-бързо и по-добре, отколкото си представяте. Основното нещо е да не създавате впечатление на незаинтересован човек, огледайте се: някой съвсем искрено търси вашето приятелство.
 13. Всичко ще се случи, но не по план. Прекалено нерешителни сте. Някои от приятелите ви са объркани. Смятат ви за непредсказуема личност и това работи срещу вас. Побързайте да изчистите този образ. Тогава ще разберете, че в действителност сте обичани и ценени повече, отколкото си мислите.
 14. Определено всичко ще се оправи, но бъдете активни. Всичко вече е решено, основното е да започнете да действате. Бъдете инициатор и изумете всички със своята енергия, ефективност и богато въображение.
 15. Да, трябва да разчитате на щастието си. Съдбата ще ви поднесе малка, но приятна изненада.
 16. Всички надежди ще бъдат оправдани. Нещата няма да се случат, точно както сте ги планирали. Затова се подгответе предварително за възможни промени, не е необходимо да се настройвате само към една конкретна цел. По-добре бъдете гъвкави и обмислете всички аргументи.
 17. Все още не е ясно. Помислете добре за всички желания, защото вашите собствени чувства все още не са узрели. Ето защо очаквате повече от другите. Следващите дни няма да доведат до промяна. Вслушайте се в интуицията си.
 18. Очакват ви трудности. В началото може да изпитате истинско разочарование. Това обаче няма да намали шансовете ви, а точно обратното: разочарованието ще бъде тласък за активно положително развитие. Ще се появят нови приятели.
 19. Недоверието и гневът са все още далеч. Трябва обаче бързо да се отървете от всички вътрешни съмнения, в противен случай ще съсипете всичко. Ако видите, че късметът отминава, виновни са само вашата скромност и нерешителност. Забравете ги! По-добре покажете откритост и приветливост чрез изграждане на взаимоотношения с други хора.
 20. Да. Изглежда, че сега самият късмет е с вас. Бъдете сигурни, няма причина да се съмнявате в благоприятния резултат.
 21. Да. Финалната линия е близо, нужни са още малко усилия. Не се страхувайте, всички рискове ще бъдат оправдани.

Вижте още: Рецепта за кисело зеле за сарми. Всеки може да се справи

Кръгът на Нострадамус – лесен начин да получите отговор на въпроса, който ви вълнува в момента.

loading...