НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистване на черния дроб от токсини с две съставки

Почистване на черния дроб от токсини с две съставки

Почистване на черния дроб от токсини с две съставки
Почистване на черния дроб от токсини с две съставки

Почистване на черния дроб с домашно приготвен лек.

Трябва да се грижите за здравето на черния дроб всеки ден. Този орган е зает всеки ден и освен лошия начин на живот, небалансираната диета и консумацията на алкохол, трябва да се справя и с други трудни задачи. Той също така трябва да почисти тялото от токсините, бактериите и вирусите от външната среда. За да помогнете на черния дроб, опитайте тази домашна напитка, която помага за по-бързото регенериране на този жизненоважен орган.

20 признака, че черният дроб е претоварен: липса на енергия, лавоболие или мигрена, мускулни болки, липса на концентрация, храносмилателни проблеми, безсъние, хормонален дисбаланс, автоимунни заболявания, кожни инфекции, акне, депресия, алергия, възпаление, лош дъх, затлъстяване, чувствителност към химикали, диабет, бавно заздравяване на рани, високо кръвно налягане, проблеми с пикочния мехур, запек.

Как да си направим почистване на черния дроб?

Необходими съставки:
сок от половин лимон
2 супени лъжици студено пресован екстра върджин зехтин

Приготвяне:
Смесете лимоновия Най-добре да го правите сутрин.

Лимонът съдържа високо количество витамин С, един от най-силните антиоксиданти за организма. Витамин С предпазва клетките от бактерии, вируси и токсини. Лимонът помага за храносмилането и по този начин прочиства черния дроб.

Лимоните могат да бъдат полезни за понижаване на нивата на холестерола в кръвта и черния дроб.

Зехтинът има няколко полезни ефекта – той смазва храносмилателния тракт и по този начин регулира движенията на червата. Редовната консумация на зехтин помага да се изхвърлят вредните токсини от тялото и да се прочисти черният дроб.

Вижте още: Успоредно паркиране за начинаещи. Следвайте следните стъпки!

Зехтинът е мощен детоксикиращ лек за увредения черен дроб и осигурява защита срещу токсини. Не забравяйте, че студенопресованият зехтин има най-силно детоксикиращо действие.

loading...