НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тинктура от шишарки, която лекува кръвоносните съдове

Тинктура от шишарки, която лекува кръвоносните съдове

Тинктура от шишарки, която лекува кръвоносните съдове
Тинктура от шишарки, която лекува кръвоносните съдове

Тинктура от шишарки за здрави кръвоносни съдове.

Мнозина вярват, че това лекарство лекува кръвоносните съдове, които подхранват мозъка, повишава тяхната еластичност и тонус, понижава кръвното налягане и предотвратява смъртта на мозъчните клетки, дори след инсулт.

Зрелите борови шишарки са богати на биофалоноиди, липиди, витамини, линолова и олеинова киселина.

В края на лятото съберете пълен буркан с борови шишарки, залейте до върха с домашна по-силна ракия. Затворете го добре и го оставете за няколко седмици (3-4) на тъмно и сухо място.

След това прецедете и добавете супена лъжица ябълков оцет към тинктурата.

Употреба: Тази тинктура от борови шишарки се използва, както следва: към чаша топъл чай добавете една чаена лъжичка от тази тинктура и една чаена лъжичка мед. Чаят се пие преди лягане.

Тинктурата се пие до приключване на цялото количество. Според опита трайността на тази тинктура е 6 месеца.

С помощта на шишарките можете да излекувате остеохондрозата. Измийте добре шишарки с дължина 6-7 см и ги залейте с чаша вряла вода. Покрийте и оставете за една нощ. На следващата сутрин на гладно изпийте половин чаша от този чай. Долейте прясно преварена вода и изпийте целия чай на следващата сутрин.

Вижте още: Компрес с чесън за бързо излекуване на хремата

Вечер пригответе нова настойка. Пийте чая в продължение на 14 дни, като използвате 7 шишарки. След това направете почивка от десет дни, след което повторете лечението в продължение на две седмици. Направете пауза от десет дни отново и повторете процедурата за трети път. Лечението има ефект и при подагра и ревматизъм, разтегнати и наранени мускули.

loading...