НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отвара от просо за елиминиране на пясъка от бъбреците

Отвара от просо за елиминиране на пясъка от бъбреците

Отвара от просо за елиминиране на пясъка от бъбреците
Отвара от просо за елиминиране на пясъка от бъбреците

Отвара от просо за лечение на бъбречни заболявания.

Просото е достъпно и наистина чудотворно средство за лечение на бъбреците. Мнозина твърдят, че просото им е помогнало да забравят за проблемите с бъбреците. В народната медицина се използва като естествено средство за лечение на уролитиаза.

Ефективно почиства бъбреците, елиминира пясъка и слузта, премахва малките камъни от бъбреците и пикочния мехур, помага при гинекологични заболявания и лекува цистит.

Просото е една от най-известните зърнени култури, която има висока хранителна стойност и лечебни свойства.

Предлагаме ви наистина чудодейна и ефективна рецепта за лечение на бъбреците, която ще помогне за тяхното прочистване, отделяне на слуз, пясък и малките камъчета.

Вечер измийте 1 чаша (200 г) просо с топла вода. Изсипете просото в по-голям буркан (3 литра) и залейте 2/3 от буркана с вряла преварена вода. Покрийте, увийте с нещо топло и оставете за една нощ.

На сутринта ще забележите бяла мътна течност в буркана. Това всъщност е вашата лечебна отвара от просо.

Пресипете течността в друг съд. Пийте през деня без ограничения.

Не изхвърляйте просото. Сварете си здравословна каша и я изяжте за закуска. (1 чаша просо, 3 чаши вода, варете около 15 минути). Вечер пригответе нова порция за следващия ден.

Тази течност трябва да се пие в продължение на 10-15 дни.

Резултат: след 10-15 дни камъкът ще се стопи и ще излезе заедно с урината, а бъбреците ще бъдат почистени от пясъка, слузта и камъните. Възпалението ще бъде премахнато, бъбречната тъкан и органите на пикочните пътища ще бъдат възстановени.

Вижте още: Рецепта за бързо тесто за любимите ви печива – меко и еластично

Тази зърнена култура е достъпна за всички. Не е скъпа и можете да я намерите във всички магазини за здравословни храни. Чрез въвеждането на просото във вашата диета ще допринесете за по-доброто здраве на бъбреците. Трябва да се помисли за профилактика, така че тялото да може своевременно да избегне потенциални заболявания.

loading...