НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Приключил ли е бракът? Ето някои знаци, които ще ви подскажат

Приключил ли е бракът? Ето някои знаци, които ще ви подскажат

Приключил ли е бракът? Ето някои знаци, които ще ви подскажат
Приключил ли е бракът? Ето някои знаци, които ще ви подскажат

Приключил ли е бракът? Чрез тези искрени признания ще разберете, че „всяко нещастно семейство е нещастно по свой начин“.

Как да разберете приключил ли е бракът за вас?

Хората разкриват в кой момент са разбрали, че е дошло време да се разведат.

Ето някои от искрените им признания:
“Разбрах, че всичко е приключило, когато отидох в мазето, преструвайки се, че правя нещо, само за да имам време за себе си.”

„Когато имах сериозен здравословен проблем и лежах на пода в тоалетната. Той беше на работа, но дори не се сетих да му се обадя, защото знаех, че няма да дойде. “В този момент разбрах, че всичко е приключило.”

„Жена ми искаше да си починем от брака, затова се изнесох. Но след няколко дни се върнах, за да събера някои от нещата си и намерих използвани презервативи в кошчето. Честно казано, тя ми направи услуга.

„Когато ми откриха рак на гърдата и ми направиха двойна мастектомия. Лекарят ми препоръча да спя в отделна спалня в продължение на 6 седмици, за да се възстановя. След 6 седмици му казах, че ще се върна в общото ни легло и той ми каза, че няма нужда, защото вече не съм жена. “Бяхме женени само от няколко години, но дотогава не бях осъзнала за какъв глупак съм се омъжила.”

„Когато тя започна да крещи на нашия 3-годишен син да млъкне, разбрах, че е дошъл моментът да се разведем с нея. „Мога да понасям да злоупотребява с мен, но не и с детето ни.“

Вижте още: Водата от варените картофи е полезна в градината

„Стомахът ми потрепна, когато най-голямата ми дъщеря ме попита: „ Татко, защо се мразите с мама? “ “Не бях наясно, че проблемите ни са й повлияли толкова силно и не можех да й позволя да расте в дом, изпълнен с такова напрежение.”

Приключил ли е бракът?

loading...