НАЧАЛО ХОРОСКОПИ Несъвместими зодиакални знаци – не им е писано да бъдат заедно

Несъвместими зодиакални знаци – не им е писано да бъдат заедно

Несъвместими зодиакални знаци - не им е писано да бъдат заедно
Несъвместими зодиакални знаци - не им е писано да бъдат заедно

Несъвместими зодиакални знаци, според астролозите, са тези на които не им е писано да останат зааедно.

Хората отдавна се интересуват от темата за съвместимостта между мъжа и жената според това коя зодия са. Астролозите посочват кои са зодиите, чието съвместно бъдеще е невъзможно.

Връзката на мъжа и жената от определени зодиии включва само кавги, конфликти и раздяла.

Има три метода, чрез които могат да бъдат идентифицирани несъвместимите знаци:

Ако погледнете зодиакалния кръг, тогава несъвместимите знаци са тези, между които се намират два знака от зодиака. Например Девата категорично е несъвместима с Близнаци, а Телецът е несъвместим с Водолей.

Вторият метод дели съзвездията на групи. В едната се включват земните и въздушните стихии. Те представляват разума. Втората група включва огнените и водните стихии, олицетворяващи емоциите. Зодиакалните знаци от различните групи са несъвместими. Везните са пълна противоположност на Стрелеца, а Козирогът е несъвместим с Рак.

Според третия метод, съседните знаци са напълно различни. Така че, Скорпионът няма да се разбира със Стрелец, а Рибите – с Водолей.

Несъвместими зодиакални знаци
Има шест зодиакални двойки, които астролозите вярват, че са най-несъвместими сред всички. Между такива знаци не е възможен съюз поради различния темперамент, липса на общи интереси и различни възгледи за живота. Психологията на отношенията между мъжа и жената до голяма степен потвърждава този факт.

Везни и Рак
Чувствителният Рак и желанието му за спокоен живот ще бъдат в противоречие с общителните Везни, които са непостоянни и прекалено обичат шумните компании. Въздушният знак се стреми към действия, които надхвърлят нормите и за това те никога няма да бъдат разбрани от Раците, които обичат последователността и стабилността. На Рака ще му липсва вниманието на Везните, но няма да направи нищо, за да подчини този елемент на въздуха на своите желания. Елементите на въздуха и водата не могат да си влияят по никакъв начин.

Водолей и Риби
Никога няма да намерят общ език. Егоистичните Риби няма да преживеят липсата на внимание от самоуверения Водолей. Веселите и позитивни Водолеи са непостоянни, в същото време са много ревниви, поради което нараняват докачливите Риби.

Стрелец и Скорпион
Тези знаци са твърде различни за съвместен живот, те живеят в различни светове, които абсолютно са несравними. Скорпионът, който ясно знае целите си, защитава собствения си интерес, но не може да задържи Стрелеца, който не мисли за утрешния ден. Това прави Скорпиона раздразнителен и агресивен, защото той търси надеждност и увереност у половинката си. Скорпионът търси вярност и страст, но свободолюбивият Стрелец никога няма да му даде това.

Близнаци и Козирог
Разумният Козирог няма да разбере ексцентричния Близнак, който се ръководи не от разума, а от емоциите. Това поведение ще се счита за повърхностно. Консерватизмът и лекомислието не могат да съществуват заедно.

Лъв и Дева
Напълно противоположни знаци. Покровителстващият Лъв няма да покори безразличната Дева. Лъвът, който не търпи критики към собствените си действия, няма да се разбира с Девата, която осъжда грешките на другите и обича да поучава. Педантичността на Девата е неразбираема за Лъва, който се стреми да получи всичко наведнъж. Девата, която държи сметка за всички средства, е шокирана от прекомерната щедрост на Лъва.

Телец и Овен
Огромният инат на Овена няма да бъде подкрепен от Телеца. Телецът се нуждае от чувствен и емоционален живот, заобиколен от сигурност и спокойствие. Овенът, студен на емоции, се нуждае от наситен и многостранен живот. Ще се отегчи от Телеца.

Вижте още: Народен лек при радикулит – ето какво да правите!

Вие решавате дали да повярвате на това. Но не е нужно да се доверявате безусловно. Слушайте ума и сърцето си!

loading...