НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашно масло при артрит – елиминира болката

Домашно масло при артрит – елиминира болката

Домашно масло при артрит - елиминира болката
Домашно масло при артрит - елиминира болката

Домашно масло при артрит от две съставки.

Много хора страдат от болки в гърба, коленете, краката и глезените – особено възрастните хора. За съжаление има редица здравословни състояния, които причиняват ставни болки: остеоартрит, ревматоиден артрит, бурсит, подагра, навяхвания и други наранявания.

За съжаление, най-лошото при болките в гърба е, че пречат на нормалния начин на живот. Трудно е да седите, да лежите или дори да стоите. По отношение на болките в краката често има увреждане, прекомерен натиск и наранявания на ставите или костите.

Може да се появи и поради наранявания на мускулите, връзките, сухожилията или други меки тъкани. Някои видове болки в краката са свързани с проблеми с долната част на гръбначния стълб и могат да възникнат поради лошо кръвообращение.

Днес ще разберете как да си направите най-ефективното домашно масло, с което можете да елиминирате болките в ставите или гърба. Просто трябва да направите това масло, да го втриете в болните стави и след 15 минути – болката ви ще изчезне.

Необходими съставки:
лъжица лют червен пипер
1/4 чаша зехтин

Инструкции:
Добавете супена лъжица лют червен пипер към четвърт чаша топъл зехтин. Това е всичко! Нанесете това масло върху възпалената става и го оставете да действа 15 минути. След това изплакнете с топла вода. Както казахме, ще се почувствате много по-добре след първата употреба. Повтаряйте това лечение, докато болката напълно изчезне.

Как действа?
Съединението капсаицин, което се намира в лютия червен пипер, извлича невротрансмитер, наречен Р, което е отговорно за изпращането на сигнали за болка към мозъка. Така че, когато е блокиран невротрасмитерът Р, мозъкът не регистрира болка.

Посетете лекар, ако:
-Имате температура, която не е свързана със симптомите на грип
-Загубили сте около 5 килограма или повече, без да спазвате диети или да спортувате
-Вашата болка в ставите продължава повече от три дни
-Имате силна, необяснима болка в ставите

Не е нужно да се притеснявате, ако почувствате парене след първата употреба. Това чувство ще изчезне след 5 минути.

Ако имате чувствителна кожа, използвайте това масло с повишено внимание. Винаги носете ръкавици, когато боравите с лют пипер и избягвайте контакт с очите. Да не се прилага върху отворени рани.

Вижте още: Прочистваща диета за ден елиминира токсините от организма

Споделете тази рецепта за домашно масло при артрит с приятелите си!

loading...