НАЧАЛО СЪВЕТИ ЗА ДОМА Прекадяване на дома за здраве и късмет в живота

Прекадяване на дома за здраве и късмет в живота

Прекадяване на дома за здраве и късмет в живота
Прекадяване на дома за здраве и късмет в живота

Прекадяване на дома един път месечно за здраве и изчистване на негативната енергия.

Направете лечебно прочистване на пространството с прекадяване с определени билки и тамян. Всяка култура има свой начин на енергийно прочистване с билки. Целта е изцеление на всички нива – физическо, емоционално и духовно.

Днес ще разберете как да прекадите дома си за здраве и благополучие.

Ако често се чувствате изтощени и постоянно сте в лошо настроение, значи е време да изгоните негативната енергия и да заживеете още днес!

Прочетете тези прости указания и започнете да живеете по-щастливи и по-доволни.

Нашите предци са знаели, че тамянът има лечебен ефект върху целия дом и хората, които живеят в него.

Тамянът има много приятен и релаксиращ аромат, а когато е запален, димът отива към тавана, като символизира нашите молитви към Бог.

Всичко, от което се нуждаем, за да изгоним негативната енергия от къщата и да върнем светлината, са тамян, восъчна свещ и вяра в Бог.

Прекадяване на дома
Ако напоследък сте в лошо настроение, чувствате се зле в дома си и атмосферата не е приятна, време е да направите този малък, прост ритуал. Прекадете цялата къща и двора.

Тамянът се използва и в ароматерапията, тъй като с приятната си миризма помага при астма, бронхит, дихателни проблеми, алергии и настинки. Лекува истерия, напрежение и промени в настроението.

Много е важно, когато изпълнявате този ритуал, къщата да бъде чиста и подредена, а вие да бъдете изкъпани. По този начин се извършва цялостно почистване.

Правете прочистването всеки месец, за да се предпазите от всякакъв вид отрицателна енергия.

Восъчна свещ
Пламъкът на свещта ще ви помогне да се свържете с Бог и да събудите вашата вътрешна енергия и мъдрост. Можете да направите това навсякъде, веднага.

Ако сте тъжни и в лошо настроение или се колебаете и съжалявате за нещо запалете свещ и пламъкът й ще разпръсне лошите мисли. Пламъкът от свещта ще ви освободи от стреса и някои от проблемите, които ви притискат.

Прекръстете се
Според изследванията на руски учени микробите изчезват веднага след прекръстване. Забелязано е, че водата променя структурата си, т.е. тя става по-чиста, ако преди това е прекръстена и се прочете молитва.

Запалете лист от градински чай – чудо ще се случи след 10 минути!

Нашите предци са го използвали за изгонване на зли духове, но и за лечение на многобройни болести. Тази лечебна билка има широко медицинско приложение и е част от много лекарства.

Проучванията показват, че когато прекадите стая, до 94% от бактериите във въздуха се унищожават.

Запалете стрък лечебен исоп, за да унищожите вирусите и лошата енергия.

Запалете дафинов лист и изчакайте 10 минути, за да видите какво ще стане!

Никога не подценявайте силата на различните аромати върху тялото! Необичайният аромат на дафиновия лист има невероятно успокояващ ефект. Въпреки че често се използва в кухнята, той има много други полезни приложения.

Ако страдате от високо кръвно налягане, безсъние или сте под стрес, дафиновият лист може да ви помогне!

При изгаряне дафиновите листа отделят специфични летливи вещества, които помагат на тялото да се отпусне и да преодолее по-лесно умората.

Не се колебайте и си купете дафинов лист, който ще се погрижи за вашето здраве и настроение.

Вижте още: Цветето спатифилум ще цъфти обилно, ако следвате тези съвети

Споделете тези съвети с приятелите си, те ще ви бъдат благодарни!

loading...