НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Психологически тест с мандали, който разкрива чертите на характера!

Психологически тест с мандали, който разкрива чертите на характера!

Тест с мандали - разберете скритите черти на своя характер!
Психологически тест с мандали, който разкрива чертите на характера!

Психологически тест с мандали, който разкрива житейските ви приоритети.

Един прост психологически тест, който ще улесни идентифицирането на личностните ви черти, за които дори никога не сте мислили преди.

Повечето от нас в ежедневието се ръководят от това, което е на повърхността, и не се ангажират със задълбочен анализ на личността. Този елементарен психологически тест, който отнема 1 минута ще ви даде нова информация за вас самите.

Трябва само да изберете една от мандалите. Всяка от тях е специална.

И така, готови ли сте? Нека разберем какво означава мандалата, която сте избрали.

Мандала номер 1 – Женска сила
Вие сте идеалният образ на жена от Изтока: покорна, спокойна, знаете как да намерите баланс в отношенията с мъжа и да правите компромис в трудни ситуации. Движещата сила за вас е класическият пример за семейство, където жената е пазител на огнището, която създава уют и приятна атмосфера у дома. Никога няма да замените семейството за кариера и самореализация. Не трябва да забравяте, че близките ви трябва да ви възприемат като жена, а не като домакиня, да ценят работата ви и да са благодарни за топлината, която им давате.

Мандала номер 2 – Източник на желания
Вие сте поток от необуздана енергия. Във вас кипи вулкан от страсти.

Имате много идеи в главата си, които чакат своята реализация. Можете да постигнете всичко, просто трябва да систематизирате цялата информация и да организирате процеса. Основното нещо за вас е да постигнете успех и той е свързан преди всичко с кариера, с търсенето на вашето достойно място в живота. Ако сте си поставили такава цел, уверено вървете към нея, но не забравяйте, че пътят трябва да бъде извървян красиво, не бива да правите компромиси с принципите си и да потъпквате чуждото щастие.

Мандала номер 3 – Женско и мъжко начало
Чувствена натура с фина душевна настройка. Жена от главата до петите, по-често се ръководите от емоциите си, отколкото от здравия разум. В суматохата и необуздания ритъм на живот се чувствате уязвими и крехки. Основното нещо, което може да ви даде сила, желанието да вървите напред е любовта. За вас е много важно да имате партньор до себе си, който да ви вдъхновява, да ви покорява всеки ден със своите действия. Нуждаете се от ярките чувства както от храната и водата, без тях повяхвате като цвете. Нищо не може да промени приоритетите ви в живота, така че трябва да намерите някой, който ще разбере как да ви направи щастливи.

Вижте още: Огледална болка, която предупреждава за опасни заболявания

Споделете този психологически тест с мандали с приятелите си!

loading...