НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистване на тежките метали от организма с кориандър

Почистване на тежките метали от организма с кориандър

Почистване на тежките метали от организма с кориандър
Почистване на тежките метали от организма с кориандър

Почистване на тежките метали с напитка от кориандър.

Кориандърът ще ви спести много неприятности. За съжаление, въпреки значителния напредък във всички области на обществото, модерната ера ни донесе много рискове за здравето в резултат на токсичните замърсители, с които се сблъскваме ежедневно.

Тежките метали като: живак, кадмий и алуминий попадат в тази категория и се абсорбират в централната нервна система и костите, натрупват се в продължение на много години и водят до остри здравословни проблеми в резултат на отравяне.

Излагането на тежки метали е свързано със сериозни здравословни проблеми като: рак, бъбречни заболявания, сърдечни заболявания, разрушаване на мозъчната тъкан, белодробни заболявания и костни нарушения.

Негативните им ефекти обаче могат да бъдат предотвратени с помощта на естествени храни! Кориандърът е едно от най-мощните природни вещества в борбата срещу тежки метали и други токсини.

Притежава мощни антисептични, противогъбични и противовъзпалителни свойства и е богат източник на калий, магнезий, калций, желязо и манган, както и на витамини А и К.

Ето най-добрите свойства на кориандъра:
-противовъзпалително
-антибактериално
-повишава HDL холестерола и понижава LDL
-предотвратява газовете и подуването на корема
-предотвратява инфекциите на пикочните пътища
-облекчава хормоналните колебания по време на менопаузата и менструацията
-намалява гаденето
-бори се с анемията и регулира нивата на желязо и магнезий
-допринася за здравето на черния дроб
-може да се използва като отхрачващо средство

Можете просто да го добавите към ежедневната си диета и да се възползвате от всички негови полезни свойства!

Ето една вкусна рецепта за почистване на тежките метали.

Необходими съставки:
½ чаша нарязан пресен кориандър (листа)
½ чаша пресен ябълков сок
1 чаена лъжичка пшенична трева на прах
½ чаша вода

Приготвяне:
Смесете всички съставки в блендер и се насладете на това здравословно чудо! Пшеничната трева успешно прочиства стомашно-чревния тракт. Като цяло тази билка се счита за най-бързият и успешен начин за премахване на вътрешните „отпадъци“ в нашето тяло. Заедно с кориандъра и ябълковия сок, тя притежава чудодейни сили. Вместо изцеден ябълков сок, можете да сложите цяла ябълка.

Кориандърът лекува диабет за 2 месеца.

Естествено понижете кръвната си захар, като пиете този чай редовно: ще се предпазите от диабет, дори ако сте генетично предразположени.

Все повече хора по света страдат от диабет. Предполага се, че основният виновник е неправилната диета. Затова опитайте тази стара монголска рецепта за понижаване на кръвната захар.

Необходими съставки:
10 г ситно нарязан или смлян кориандър
200 мл. преварена вода

Приготвяне:
Залейте билката с вряла вода и я оставете покрита за три минути.

Прецедете чая и разделете количеството на три части: пийте по една трета от чая 20 минути преди трите основни хранения за деня. Терапията продължава 2-3 месеца.

Вижте още: Огледална болка, която предупреждава за опасни заблявания

При хронично болни хора тази рецепта значително понижава нивата на кръвната захар, а при диабет в начален етап води до пълно излекуване. Освен това, билката кориандър има благоприятен ефект върху целия организъм.

loading...