НАЧАЛО ЗДРАВЕ Детокс напитка – регулира кръвната захар и помага да отслабнете

Детокс напитка – регулира кръвната захар и помага да отслабнете

Детокс напитка - регулира кръвната захар и помага да отслабнете
Детокс напитка - регулира кръвната захар и помага да отслабнете

Детокс напитка, с която отслабвате.

Ако започвате всяка сутрин с тази напитка, проблемите ви с наднорменото тегло ще изчезнат. Опитът на Даниела, която започна да пие напитката, за да понижи нивата на кръвната си захар, се разпространява в социалните мрежи, но скоро всичките й дрехи вече били твърде големи.

Няма магическа пръчка за отслабване, но някои напитки могат значително да ни помогнат да решим някои проблеми, като регулираме стреса, кръвната захар или холестерола и по този начин се отървем от мазнините.

В допълнение към здравословното хранене и редовната физическа активност (достатъчно е редовното ходене), напитката от вода, канела и ябълка, може да помогне за ускоряване на метаболизма.

Даниела (48) пила тази напитка всяка сутрин на гладно и в рамките на месец забелязала драстична разлика във външния си вид. Всичките й дрехи й били широки и в същото време регулирала нивото на кръвната си захар.

Този сок е добре да се пие от време на време, дори целта ви да не е отслабване. Ще ви помогне за изхвърлянето на натрупаните токсини.

Всички здравни експерти препоръчват от време на време рестарт на целия организъм, като особено се препоръчват еднодневни детокс диети.

Необходими съставки:
1 литър вода
2 супени лъжици канела на прах
1 ябълка

Приготвяне:
В един литър преварена и топла вода добавете две супени лъжици канела и една ябълка, нарязана на парчета. Оставете да престои поне час, след това пийте по една чаша всяка сутрин. Разклатете/разбъркайте преди употреба.

Тази напитка няма калории и благодарение на канелата нивото на кръвната ви захар ще се стабилизира и с това пристъпите на глад и желанието за сладко ще изчезнат.

Вижте още: Бурак Йозчивит публикува интересна снимка с майка си

Ябълката в тази напитка се добавя като подобрител на вкуса и можете да изберете плодове по ваш избор.

Пийте редовно тази детокс напитка и бъдете здрави!

loading...