НАЧАЛО ЗДРАВЕ Инфекция на пикочните пътища? Излекувайте я за една седмица!

Инфекция на пикочните пътища? Излекувайте я за една седмица!

Инфекция на пикочните пътища - излекувайте я за една седмица!
Инфекция на пикочните пътища - излекувайте я за една седмица!

Инфекция на пикочните пътища – лечение с народна рецепта.

Ешерихия коли е бактерия, с която повечето жени се сблъскват и тъй като е устойчива, тя трябва да бъде „изрязана“ до корен. Това естествено лекарство ще ви помогне.

Ешерихия коли е една от най-известните бактерии, която живее в долната част на храносмилателния тракт. Въпреки че най-често се свързва с инфекции на пикочните пътища и храносмилателния тракт, тя също може да причини възпаление на жлъчния мехур, белите дробове, менингит и тежки форми на сепсис.

Тази бактерия е отговорна за 90% от инфекциите на пикочните пътища. Симптомите, които показват необичаен бактериален растеж и инфекция, включват: температура, гадене и повръщане.

Ако не се лекува, това състояние може да доведе до бъбречна недостатъчност. Благодарение на това народно лекарство ще се отървете от неразположенията и ще предотвратите повторната поява на инфекцията.

Необходими съставки:
250 г корен от магданоз
250 г лимон с кора
200 г мед
200 мл. зехтин

Приготвяне:
Измийте добре корена от магданоз и го смелете, направете същото с лимона. Разбъркайте добре, след това добавете 200 г мед и 200 мл. зехтин.

Съхранявайте тази смес в стъклен буркан и консумирайте по една супена лъжица преди вечеря. След изразходване на цялата доза направете лабораторни тестове. Ако все още има бактерии, повторете процедурата. Втората доза ще ги унищожи напълно.

Вижте още: Как да измиете прозорците, така че да са чисти за по-дълго?

При инфекция на пикочните пътища пригответе си тази смес!

Бъдете здрави!

loading...