НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Искате да забогатеете? Разберете какво ви пречи!

Искате да забогатеете? Разберете какво ви пречи!

Искате да забогатеете? Разберете какви бариери си поставяте сами!

За мнозина финансовите проблеми са на първо място. И обикновено не става въпрос за меркантилност. Казват, че парите не носят щастие, но това не винаги е така. В крайна сметка пътуванията и развлеченията, от които човек получава положителни емоции, изискват значителни средства.

Може би парите ви подминават? Направете този тест и разберете какъв е проблемът. Просто погледнете картинката и изберете едно от четирите портмонета.

Портмоне номер 1
Не обичате да говорите за финансово благополучие. Това ви депресира. Бихте предпочели материалните трудности да се решават от само себе си, а вие да се наслаждавате на всеки момент от живота.

Забравяте, че енергията на парите се храни с положителни емоции и мисли. Трябва да се научите да бъдете приятели с финансите и да спрете да мислите за недостига им.

Портмоне номер 2
Нямате проблем с приходите и разходите. Свикнали сте да контролирате разходите и сте отговорни за разпределението на бюджета. Понякога, това се превръща в благоразумие, което ви пречи да се насладите на това, което парите могат да ви дадат.

По този начин подобрявате благосъстоянието си, тъй като не блокирате паричната енергия. Просто трябва да се научите да се наслаждавате на това, което имате благодарение на собствения си труд.

Портмоне номер 3
Не често мислите как правилно да управлявате финансите си. Няма да ви е трудно лесно да се разделите с пари. Единственото, което ви дразни периодично, е необходимостта да търсите източници на доходи.

Това отношение към материалната сфера се отразява негативно на енергията. Следователно, финансовото ви състояние постепенно се влошава. Струва си да промените отношението към парите и да се научите да разбирате истинската им стойност. Това трябва да се направи умишлено, за да се освободи пространството за финансовия поток.

Портмоне номер 4
Връзката ви с парите е перфектна. Вие знаете как да печелите пари, но в същото време знаете как да се наслаждавате на живота. Освен това, не се притеснявате, ако внезапно средствата свършат.

Успели сте да балансирате приходите си и правилното отношение към финансите. Следователно, енергията на парите е положителна. Ако понякога не чувствате стабилност, знайте – с течение на времето това ще се промени.

Вижте още: Подхранване на орхидеите с домашен тор за обилен цъфтеж

Ако искате да забогатеете, променете отношението си към парите!

loading...