НАЧАЛО ЗДРАВЕ Премахване на луничките и старческите петна с домашен компрес

Премахване на луничките и старческите петна с домашен компрес

Премахване на луничките и старческите петна с домашен компрес
Премахване на луничките и старческите петна с домашен компрес

Премахване на луничките и старческите петна с ябълков оцет и сок от лук.

Тази ефективна рецепта идва от Австралия, препоръчана от дерматолога Дъг Уилсън, която може да се използва за успешно лечение на кожни дефекти и постигане на тяхното избелване.

Народната медицина винаги има решение за почти всички проблеми, така че може да се справи и с петната, които се появяват по кожата в напреднала възраст.

Австралийският лекар Дъг Уилсън, автор на книгата “Стареене за начинаещи”, открива мощни решения за бързо премахване на старческите петна.

Луничките се срещат и при младите хора в резултат на прекомерно излагане на слънце.

Посетете лекар, ако забележите следните симптоми: петната растат бързо, зачервяване, кървене, сърбеж и чувствителност на кожата, ако петната са много тъмни.

Ако обаче имате обикновени старчески петна, можете да ги премахнете и с естествени рецепти.

Д-р Дъг Уилсън откри естествено, бързо и мощно решение, което помага за премахване на старчески петна. “Естественото” лекарство се състои от ябълков оцет и сок от лук.

Рецепта
Обелете лука и го нарежете на парчета. Поставете го в блендер или сокоизстисквачка и го смелете, докато получите каша. Добавете същото количество ябълков оцет, след това разбъркайте още малко.

След това нанесете сместа върху памучен плат, след това я поставете като компрес върху ръцете и местата, където имате старчески петна (зона на деколте и др.). Оставете да действа половин час, след което изплакнете обилно със студена вода.

Вижте още: Обичайте майките си, защото имате голям късмет!

Използвайте тази смес за премахване на луничките и ще останете доволни от резултата!

Ако останете от сместа, съхранявайте я в стъклен буркан в хладилника до 20 дни.

loading...