НАЧАЛО ЗДРАВЕ Спиране развитието на рака с консумация на 7 храни

Спиране развитието на рака с консумация на 7 храни

Спиране развитието на рака с консумация на червено вино
Спиране развитието на рака с консумация на червено вино

Спиране развитието на рака с естествени продукти. Включете тези продукти в диетата си!

Раковите клетки много бързо започват своята дейност, за да убият бавно човешкия организъм. Често, химиотерапията се използва за борба с разрушителните последствия от дейността на раковите клетки. Тази процедура, обаче, не винаги има положителен резултат.

В тази статия сме съставили за вас списък от 7 храни, които са естествени борци срещу разпространението на раковите клетки! Тези 7 чудодейни храни предотвратяват развитието на туморните клетки в човешкото тяло.

7 продукта за спиране развитието на рака

Червено вино

Известно е, че прекомерната консумация на алкохол увеличава риска от развитието на някои видове рак. Червеното вино, обаче, е голямо изключение от това правило. Тази напитка съдържа много мощни молекули, наречени ресвератроли, мощен антиоксидант, намиращ се в люспата на гроздето. Именно, това вещество се бори с бактериите, вирусите и гъбичките. 225 милиграма червено вино съдържат 640 мкг ресвератрол. Това вещество обикновено се приема в дози от 200-600 mcg на ден!

Домати

Доматите са идеалният източник на ликопен, хранително вещество, което се бори с раковите клетки.

Куркума

Спиране развитието на рака с консумация на червено вино

Куркумата съдържа активна съставка, наречена „куркумин“. Тя спира развитието на рака, като се намесва в клетъчните сигнални аспекти на хроничното заболяване. Куркуминът предотвратява такива видове заболяване като: рак на гърдата, белите дробове, стомаха, черния дроб, червата и др.

Боровинки

Спиране развитието на рака с консумация на червено вино

Сокът от боровинки инхибира разпространението на раковите клетки, докато екстрактът от боровинка свива туморите и спира разпространението на вредните клетки.

Малини

Спиране развитието на рака с консумация на червено вино

Малините отдавна са известни със своите противовъзпалителни фитонутриенти. Те играят важна роля за намаляване на оксидативния стрес и възпалението, като по този начин спират разпространението на раковите клетки в тялото.

Кафе и зелен чай

Спиране развитието на рака с консумация на червено вино

Тези две популярни напитки съдържат огромно количество противоракови вещества

Черен шоколад

Вижте още: Ябълков оцет преди лягане ще ви помогне да имате стройна фигура

Черният шоколад е изключително здравословен: той съдържа вещества, които помагат за подобряване на здравето на сърцето и се борят срещу злокачествените туморни клетки. На всичкото отгоре те подобряват и настроението ви!

Не забравяйте да споделите тази статия със семейството и приятелите си!

loading...