НАЧАЛО ЗДРАВЕ Домашно приготвено средство при тромбоза на краката

Домашно приготвено средство при тромбоза на краката

Лек при тромбоза с овче мляко и бебешки сапун
Лек при тромбоза с овче мляко и бебешки сапун

Лек при тромбоза, който действа бързо. Мощното овче мляко, комбинирано с още една съставка, прави чудеса.

Проблемът с разширените вени и тромбозата е често срещан днес, особено сред жените. Това състояние може да бъде много болезнено и животът да се усложни.

Разширените вени, най-често, се появяват на краката, като последица от увредените клапи и вени, наднорменото тегло, липсата на движение, нараняванията, кръвните съсиреци, бременността, както и дългото стоене и седене.

Подутите и разширени вени може да не позволяват добър приток на кръв към сърцето, но той се натрупва във вените. В допълнение, разширените вени могат да блокират дълбоките вени и по този начин да причинят дълбока венозна тромбоза.

Ако обаче се лекува своевременно, това не трябва да се превръща в сериозен проблем. Така че, трябва да консумирате здравословна храна, трябва да имате правилните навици за седене и стоеж и редовна физическа активност. Освен това трябва да използвате някои естествени, домашни лекарства.

Днес ще ви споделим прекрасна рецепта за лек при тромбоза и разширени вени. Това лекарство се предава от поколение на поколение поради невероятните си ефекти.

Необходими съставки:
1 чаша овче мляко
1 бебешки сапун

Приготвяне:
Настържете сапуна и го сложете в млякото. Съхранявайте лекарството в хладилник.

Вижте още: Домашни сладки – лесни за приготвяне и много красиви

Лечение: нанесете като компрес върху проблемните зони. Втривайте сместа внимателно с движения нагоре и надолу, три пъти на ден, а междувременно оставете компресите да действат. След известно време ще бъдете изненадани от резултатите.

loading...