НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Как се обича жена, която е преминала през ада?

Как се обича жена, която е преминала през ада?

Как се обича жена, която е преминала през ада?
Как се обича жена, която е преминала през ада?

Как се обича жена, която е преминала през много трудности?

Не е лесно да се обича жена, която е “била в ада” и се е върнала оттам. Мнозина са се опитвали да направят това, но повечето са се провалили.

Слабите мъже не трябва да се опитват да спечелят сърцето й, защото са необходими повече сила, търпение, постоянство, решителност и любов, отколкото можете да си представите.

Защото жена, преминала през ужасни изпитания, ще ви отблъсне. Тя ще ви изпита и ще иска да разбере дали сте готови да устоите на бурята.

Тя е непредсказуема като времето и може да се превърне в ураган, който ще помете всичко по пътя си, или изглежда като ярко слънце, галещо и стоплящо всичко с лъчите си.

Когато пролива “безмълвен дъжд” – обичайте я.

Когато избухне от “гръмотевици и мълнии”, обичайте я повече.

Тя е пълна с противоречия и е като махало, което завинаги ще се страхува от болката от раздялата. Но както и да се чувства днес, тя иска да сте там, да я погалите по косата и да я целунете по челото. Въпреки че утре тя ще се стреми към своята независимост, пространство и самота.

Когато се обърне към вас, обичайте я. Когато тя ви отблъсне, обичайте я още повече.

Новите ситуации, места, хора и преживявания я карат да се тревожи. Тя ще бъде отчаяно независима и ще преодолее страха си, въпреки че през цялото това време ще се страхува, като малко дете, загубено в големия свят. Понякога тя трябва да бъде смела, за да докаже, че има всичко, от което се нуждае. В противен случай тя има нужда да я хванете за ръка. Понякога тя може да не знае от какво се нуждае и вие ще трябва да я четете като книга с изтъркана корица и да бъдете този, от който се нуждае, когато тя самата не е сигурна в това.

Когато е смела и се бори със света, обичайте я.

Когато се страхува, но отказва да ви хване за ръка, обичайте я още повече.

Тя живее в страх, че това не е достатъчно или твърде много. Тя се срамува да бъде себе си, защото никой никога не я е обичал без маска.

Понякога тя ще бъде щастлива, с искрящи очи и смях. Но понякога, когато си спомня стари наранявания, тя ще става мрачна. Светлината ще потъмнее и мелодичният смях ще утихне.

Когато засияе от щастие, обичайте я. Когато бъде хвърлена в тъмнина, обичайте я още повече.

Тя винаги ще те обича с внимание, защото не вярва в безусловната любов. Тя не може да си позволи да се довери напълно на любовта и ще държи част от сърцето си затворена. Частта, която не може да рискува отново, която лепеше парче по парче, когато беше разбита.

Тя винаги ще очаква да си тръгнете първи. Тя смята, че е въпрос на време, защото всички, които са я обичали в миналото, са я напуснали. Затова тя ще се опита да подкопае връзката, ще се стреми да я унищожи, ще иска да си тръгне първа, ще се опита да ви нарани, преди да го направите вие.

Когато ви обича, обичайте я и вие. Когато тя иска да ви нарани, обичайте я повече. Липсата на контрол я плаши. Никога не я карайте да се чувства безсилна, в капан или затвор. Тя обича да танцува боса под огромното синьо небе, да усеща пясъка с пръсти, да тича с вълците, така може да се излекува. Никога не подрязвайте крилата й, защото ако й дадете свободата да лети, тя винаги ще се връща при вас.

Обичайте я, когато е лесно и я обичайте повече, когато не е така.

Влюбете се в нея, така че тя да изхвърли всичко, което някога е знаела или преживяла.

Обичайте я, защото разбирате какво й е коствало да преоткрие страдащото си сърце.

Тя няма нужда от вас. Тя избра вас. Защото имате всичко необходимо, за да оцелеете в бурята.

Вижте още: Правете си инхалация при респираторни заболявания със сода

Защото дори когато тя не знае как да обича, вие й го показвате.

Вече знаете как се обича жена, която е преживяла големи трудности.

loading...