НАЧАЛО ЗДРАВЕ Отварата от дафинови листа елиминира болката в ставите

Отварата от дафинови листа елиминира болката в ставите

Отвара от дафинови листа за справяне с болката в ставите
Отвара от дафинови листа за справяне с болката в ставите

Отвара от дафинови листа при болка в ставите. Елиминира излишните соли.

Ставите и костите спират да ви болят веднага щом се изчистят от солите: Това е метода на д-р Малахов за цялостно прочистване и възстановяване на костната система.

Д-р Малахов твърди, че само след две седмици ставите и костите ви ще спрат да ви болят и че цялата костна система ще бъде много по-подвижна.

Г. П. Малахов, руски лекар и експерт по народна медицина, написал повече от 60 книги, обяснява подробно как да се лекуват ставите и костите.

А именно, с течение на времето в тъканите се натрупват калцификати, които трябва да бъдат изхвърлени. Именно те са причина за възпалението и ограниченото движение в ставите.

Тази терапия трябва да се провежда, за предпочитане, след почистване на дебелото черво с клизма от отломки и вкаменени парчета екскременти, но разбира се без клизмата, тази терапия също има ефект.

Вечер в 300 мл преварена вода сложете 5 натрошени дафинови листа. Варете 5 минути, след което свалете от котлона (може в термос). Оставете покрито за една нощ.

На следващия ден прецедете и пийте по малко, на малки глътки, през целия ден. Не пийте цялото количество наведнъж!

Пийте тази отвара от дафинови листа три поредни дни. След почивка от седем дни може да се повтори при необходимост. При хронични заболявания на ставите и костите разтворът се пие пет дни подред, последвано от почивка от 7 дни.

Вижте още: Кекс с пудинг: необходими са ви 5 яйца и 3 пудинга

По време на лечението не се страхувайте, ако забележите, че урината ви е червеникава или често трябва да уринирате. Солите на тялото започват да се разтварят интензивно и дразнят пикочния мехур.

Ако все още усещате болка – повторете терапията.

loading...