НАЧАЛО ТЕСТОВЕ Разберете кое е най-важно за вас в една връзка!

Разберете кое е най-важно за вас в една връзка!

Тест за жени: вижте кое е най-важно за вас във връзката!
Тест за жени: вижте кое е най-важно за вас във връзката!

Тест за жени: вижте кое е най-важно за вас във връзката!

При избора на партньор в живота всяка жена обръща внимание на този мъж, който отговаря на нейните очаквания и изисквания за връзката. Този прост тест ще ви помогне да определите кое е най-важно за вас във връзката.

Погледнете картинката и изберете един от силуетите на мъжа, който ви е харесал най-много. Не бива да мислите твърде дълго, първите впечатления са важни.

Силует номер 1
В една връзка за вас е важно партньорът ви да е активен. Обичате, когато решава вместо вас и ви насочва към правилните действия. Вашият любим трябва да бъде не просто партньор за вас, но и ментор. С удоволствие ще се откажете от правото да вземате всички решения, касаещи и двамата.

В замяна обграждате любимия си мъж с грижа и разбиране.

Силует номер 2
Равните отношения с харизматичен и уверен партньор са важни за вас. Искате любимият ви да изразява всичките си мисли директно, без да ги крие, дори ако те могат да ви обидят. Очаквате взаимно развитие от връзката, особено професионално. Връзка, в която партньорът е стабилен и не се стреми към нещо повече, не ви устройва.

Силует номер 3
Харесвате връзка, която е необременяваща. Предпочитате да имате пълен контрол над партньора си и започвате да негодувате, ако той крие нещо. Не обичате да изяснявате отношенията си, така че партньорът ви трябва да бъде спокоен и уравновесен.

Силует номер 4
Встъпвайки в съюз с мъж, вие очаквате той да бъде уверен в бъдещето. Отношенията с вас трябва да се изграждат на добра финансова основа, тъй като мъж, който няма стабилна работа и доходи, е малко вероятно да ви заинтригува.

В същото време няма да очаквате той да ви издържа, постигайки независимо професионален успех.

Силует номер 5
В една връзка надеждността и съвместният живот са много важни за вас. От любимия си мъж очаквате желанието да създадете семейство и да имате деца. Несериозна връзка, която едва ли ще доведе до брак, не ви интересува.

Вижте още: Превантивен лек за остеопороза с ленено семе

Романтиката в двойка не е толкова важна за вас, колкото способността да се подкрепяте и помагате с любимия в трудна ситуация.

Споделете този тест за жени с приятелките си!

loading...