НАЧАЛО ЗДРАВЕ Тази смес изчиства бактерията ешерихия коли от организма завинаги

Тази смес изчиства бактерията ешерихия коли от организма завинаги

Лечение на ешерихия коли в домашни условия. Рецепта
Лечение на ешерихия коли в домашни условия. Рецепта

Лечение на ешерихия коли с домашно приготвена смес.

Жената, която направи рецептата публична, споделя, че е опитала куп неща, за да унищожи бактериите, но само рецептата на монахинята й е помогнала.

Ето нейната история:
„Произхождам от религиозно семейство, почитаме всички религиозни празници и спазваме всички важни пости. Дори когато бях малка, ме водеха в манастири и църкви, където и да ходехме и дори когато бяхме на почивка, често посещавахме църкви или манастири и ходехме на богослужения.

Миналата година ми откриха бактерията ешерихия коли, така че приех няколко дози антибиотик, но след известно време тя се активира отново. Последният път дори влязох в болница. Но няколко месеца по-късно, когато си помислих, че всичко е зад гърба ми, бактерията отново се появи.

Помогна ми една монахиня, с която се запознах, когато бяхме на почивка. Тя ми даде тази рецепта, така че искам да я споделя с вас, може би ще помогне на някого. Лекарството е естествено и наистина ефективно, аз съм живото доказателство за това”.

Това лечение на ешерихия коли е наистина ефикасно.

Необходими съставки:
250 г корен от магданоз
250 г лимони с кора
200 г мед
200 мл зехтин

Приготвяне:
Измийте корена от магданоз, след това го смелете заедно с лимоните. Добавете 200 г мед и 200 мл зехтин. Съхранявайте в чист стъклен буркан.

Вижте още: Сочна шоколадова торта с два вида крем. Опитайте!

Употреба: Приемайте по една супена лъжица преди закуска, една преди вечеря, докато цялото съдържание се изразходва.

Направете кръвен тест след приема на лекарството. Ако бактериите все още присъстват, направете още една доза. Не спирайте, докато не унищожите напълно бактериите.