НАЧАЛО ЗДРАВЕ Почистете мазнините и токсините от организма с този еликсир!

Почистете мазнините и токсините от организма с този еликсир!

Регенериране на организма с напитка от вино и чесън
Регенериране на организма с напитка от вино и чесън

Регенериране на организма с мощна напитка от вино и чесън. Опитайте!

Традиционна рецепта за напитка, която ще регенерира тялото ви: Сега е подходящият момент да я направите и използвате. Имайте предвид, че еликсирът е толкова силен, че се препоръчва да се консумира не повече от два пъти годишно.

Еликсирът от чесън и червено вино прочиства тялото от излишните мазнини, решава проблема с подуването и излишните килограми. Той лекува раните в червата и прочиства кръвта и органите от мастните натрупвания.

Нашето тяло, понякога, се нуждае от прочистване и това естествено лекарство помага да се освободим от всички токсини и да подобрим кръвообращението, а оттам и храненето на всички тъкани.

Опиталите го твърдят, че облекчава стреса и хроничната умора! Направете си регенериране на организма с този вълшебен еликсир!

Необходими съставки:
12 скилидки чесън
500 мл червено вино (най-добре от къпини)

Приготвяне:
Обелете чесъна, настържете го и го поставете в стъклена бутилка. Добавете виното и затворете добре. Оставете да ферментира на светло за 2 седмици и го разклащайте по няколко пъти на ден.

След две седмици прецедете напитката и я прехвърлете в друга, стерилизирана стъклена бутилка.

Вижте още: Свински пържоли на фурна с бира и горчица

Употреба: по една чаена лъжичка три пъти дневно в продължение на месец.

Забележка: За да се избегне пристрастяването към алкохола, се препоръчва два пъти годишно, т.е. да се прави почивка от 6 месеца между два курса на лечение.