НАЧАЛО НАЧИН НА ЖИВОТ Има ли бъдеще вашата връзка? Ето как може да разберете!

Има ли бъдеще вашата връзка? Ето как може да разберете!

"Дали той ме обича?" Всяка жена иска да знае отговора

Дали той ме обича? Всяка жена иска да знае отговора на този въпрос.

Всяка жена се пита дали мъжът до нея, наистина я обича. Жените се опитват да спасят сърцата си от болка и да разберат дали това са истински чувства.

За да разберете какво наистина чувства мъжът към вас, трябва да му зададете само един въпрос. От неговия отговор ще разберете истинските му намерения и дали това наистина е любов, или просто съпругът ви се чувства удобно с вас.

Затова просто го попитайте: “Каква мислиш, че трябва да бъда?”

След това се опитайте да уловите същността на отговора, защото от това зависи бъдещата ви връзка.

Разбира се, може да има много отговори, но ние сме ги обобщили и сме ги свели до два основни:

Първи вариант: след въпроса ви мъжът ще започне истински монолог, че трябва да се грижите за себе си, да бъдете във форма, да бъдете домакини и в същото време страстни, и въпреки това нежни, приятелски настроени към него, родителите му, приятелите му. Този списък с изисквания просто е безкраен. Като цяло, просто жената на мечтите му.

Втори вариант: мъжът ще ви каже, че не знае и че, ако поискате сама ще се промените. Или просто ще каже, че е доволен от вас и трябва да бъдете себе си. Че той ви обича такава, каквато сте. Разбира се, той може да не харесва нещо във вашето поведение или нещо друго, но няма да се стреми да ви промени. Той ще бъде щастлив до вас и ще се опита да направи и вас щастливи.

Мисля, че разбирате, че мъж, който наистина обича жена си, няма да се стреми да променя, преправя, добавя или отнема нещо. За него вие сте еднакво красива с вечерен грим в секси рокля и в сладката си пижама.

Затова направете си правилните изводи и не забравяйте, че истинската любов приема с всички недостатъци. Разбира се, можете да продължите да работите върху себе си, да се самоусъвършенствате, но вашите недостатъци няма да попречат на връзката. Съпругът ви няма да ви обича по-малко, ако имате пъпки по челото или нямате време да измиете косата си.

Но са важни не само думите му, но и това, което прави. Думите му трябва да бъдат подкрепени с дела.

Опитайте се да анализирате връзката си и да разберете дали заслужават вашата любов. Но не забравяйте, че и вие трябва да приемете съпруга си такъв, какъвто е.

Вижте още: Домашни рецепти срещу кашлица с мед, лук и мляко

Следващият път, когато се чудите: “дали той ме обича”, знаете как да разберете отговора.

Обичайте се и се грижете един за друг! Пожелаваме ви успех!

Съгласни ли сте с тези твърдения?

loading...