НАЧАЛО ЗДРАВЕ Как да предотвратим рака? Интересна информация!

Как да предотвратим рака? Интересна информация!

Как да предотвратим рака? Важно е да знаете за този симптом!
Как да предотвратим рака? Важно е да знаете за този симптом!

Как да предотвратим рака? Може би си задавате този въпрос. Важно е да знаете за този симптом!

Съществува китайски метод за изхвърляне на камъните от жлъчката през дебелото черво, който е много популярен в Азия и се смята, че предотвратява рака.

Това е много популярно народно средство сред китайците, което е помогнало на мнозина да се отърват от камъните в жлъчката по по-лесен и по-малко опасен начин.

Китайският лекар Лай Чиу Нан препоръчва напълно естествен метод за премахване на камъните от жлъчката. Според него, те са много опасни: освен че причиняват болка, те водят и до жълтеница и дори рак.

Проучванията показват, че хората, които се разболяват от рак, са имали и камъни в жлъчката. „Ракът никога не е първото заболяване, казва д-р Лай, като отбелязва, че обикновено има много други проблеми, които водят до появата на рак. Според неговите изследвания обикновено хората с рак преди това са имали камъни в жлъчката.

Как да предотвратим рака? Погрижете се за здравето на жлъчката. Един от симптомите на камъни в жлъчката е чувството на ситост, непосредствено след хранене или в самото начало на храненето. Имате чувството, че не можете да смилате храната. Ако състоянието стане по-сериозно, се появява и болка. Ако смятате, че имате камъни в жлъчката, най-добре е да посетите лекар.

Този древен китайски метод за премахване на камъни в жлъчката е добър и за укрепване на черния дроб.

Изхвърляне на камъните от жлъчката
Първите пет дни пийте всяка сутрин 4 чаши прясно изцеден ябълков сок или поне изяжте 4-5 ябълки. Ябълковият сок омекотява камъните в жлъчката. Тези пет дни можете да се храните нормално през деня.

Не трябва да вечеряте на шестия ден.
На този ден в 18 ч. вземете чаена лъжичка английска сол (магнезиев сулфат) с чаша вода.

Повторете процедурата в 20:00 часа. Магнезиевият сулфат отваря жлъчния мехур.

В 22:00 часа изпийте 5-6 супени лъжици зехтин или сусамово масло, със същото количество прясно изцеден лимонов сок.

Разбъркайте добре и изпийте. Маслото ще смаже камъните и ще ги направи по-лесни за отстраняване.

Вижте още: 7 здравословни проблема, които можете да облекчите със сол

На следващата сутрин трябва да откриете в изпражненията си зелени камъни, които обикновено се носят във водата. Дори ако нямате симптоми на камъни в жлъчката, този метод е безвреден и полезен.

Преди да опитате, направете консултация с личен лекар!